MENU
tYOUsday Celeste Vincent

Fashion tYOUsday: de stijl van Celeste en Vincent

Vakantie

Kleren maken de reiziger: hoe kleding wereldreizigers tijdens hun...

regencape

september 6, 2018 Reageren (1) Views: 2288 Fashion Larissa Hendriks

De perfecte festival regencape en tent in één

Nederland, we houden van festivals maar of het zonnetje zal gaan schijnen is altijd nog maar de vraag. Op Mysteryland hadden we dit jaar niet heel veel mazzel, hier liepen we met de ponchos aan te dansen in de regen. In de hoop dat we hiermee de regen weer weg konden jagen! Volgend jaar is het wellicht handig om voorbereid te zijn met de meest handige waterproof regencape.

Napapijri is een Italiaans merk, met een soort Finse naam en een Noorse vlag als het logo. Al direct merk je dus dat dit merk grensoverschreidend is. Zij laten Eskimowijsheid de inspiratie zijn voor de creatie van hun producten die jou beschermen tegen kou, wind en regen. 

De perfecte festival cape

Wil je blijven feesten in stijl? Dan heeft Napapijri de perfecte regencape voor jou. Deze iconische pullover brengt comfort en is voorzien van ademende, waterdichte technologie en praktische reflectoren. Zo sjans je gewoon door op ieder festival wanneer het weer eens even niet mee zit! Je kan de Napapijri Cape Rainforest bestellen op de website voor €149,-.

Deze cape is gemakkelijk mee te nemen en verandert snel en eenvoudig in de stijlvolle bescherming die jij nodig hebt tegen de regen. 

Uiteraard bevat ook deze jas weer die onwijs handige kangaroezak waar we allemaal zo dol op zijn. Vooral op een festival is dit natuurlijk ideaal gezien je altijd zicht hebt op waar jouw kostbare spullen zitten en op deze manier is de kans klein dat je bestolen wordt.

Tentje op zak?

Deze regencape is multifunctioneel. Wist jij al dat deze ook te gebruiken is als tarp? Een soort tent? Een multifunctioneel zeil(doek) met bevestigingspunten wat voor de meest uiteenlopende doelen kan worden gebruikt, meestal voor outdoor activiteiten. Dit is toch geweldig?! Zo ben je écht op alle scenario’s voorbereid. Check hieronder even hoe het werkt:

Wij zijn enthousiast over deze cape geworden. Jij ook? 

Tags: , , , ,