MENU

Electric Castle 2018: Het unieke festival van lichtshows en...

Dansen op een wel héél bijzondere plek

90 jaar mickey mouse

september 12, 2018 Reageren (1) Views: 1501 Events Larissa Hendriks

Disneyland Paris viert komende kerst 90 jaar Mickey Mouse

90 jaar Mickey Mouse, dat kan natuurlijk niet stilletje voorbij gaan in Disneyland Paris! Tijdens Disney’s Betoverende Kerst wordt er dan ook groots uitgepakt met Mickey’s Vrolijke Kerstfeest. Hier komen veel nieuwe verrassingen bij kijken en wij geven jou alvast wat hoogtepunten van dit nog feestelijkere seizoen in Disneyland Paris.

Het kerstseizoen start op 10 november 2018 en is tot en met 6 januari 2019 te ervaren. Iedere dag zal er sneeuw vallen. Je wordt daarnaast welkom geheten met een reusachtige, stralende kerstboom die mondjes doet open vallen. In beide parken zal kerst groots gevierd worden. Geen plekje wordt overgeslagen. 

Mickey’s PhilharMagic: een nieuwe attractie

Een waardige nieuwe toevoeging aan het park vol magie: ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland. Geopend van 1 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019. Deze unieke attractie is een 4D ervaring waarin Mickey en Donald jou mee zullen nemen in de magische wereld van de klassiekers waar we zo dol op zijn, denk aan Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. Beter zouden we het 90 jaar bestaan van Mickey Mouse niet kunnen vieren. We hebben een groot vermoeden dat dit een ervaring zal worden om nooit te vergeten.

Sta zelf in de spotlight

Ben jij ook zo dol op kerstliedjes? Ik begin volgende maand alweer met luisteren! In het Videopolis Theater in Discoveryland kan je deze winter genieten van een nieuwe show: ‘Christmas Songtime!’. Elke dag een nieuwe kans om op het podium mee te doen met deze show, samen met Mickey, Minnie, Goofy en de professionele zangers van Disney.

Voor meer informatie over het ‘Disney Performing Arts’ programma, klik hier.

Over spotlights gesproken. Uiteraard staan ook alle Disneyfiguren weer te stralen in de ‘Disney’s Christmas Parade’. Twee keer per dag komen ze langs om de kerstvreugde te verspreiden en door de dag heen volgen mogelijkheden om deze figuren te ontmoeten. Ook komt de Kerstman naar Disneyland Paris! Tot en met 25 december kan jij hem overtuigen dat je wel braaf geweest bent dit jaar.

Aftellen tot kerst

Van 1 tot 24 december kan je iedere ochtend de magie van kerst tot leven brengen met ‘The Enchanted Advent Calendar’. We zijn heel benieuwd hoe deze eruit komt te zien! Een levensgrote kalender voor het Kasteel van Doornroosje, waar iedere dag een nieuwe verrassing van Mickey, Minnie of Goofy te wachten staat.

Naast een reuze kalender, is er ook een reuze kerstboom aanwezig, van wel 24 meter hoog. Iedere avond wordt er tijdens de betoverende show ‘Mickey’s Magical Christmas Lights’ met Mickey, Minnie en de Kerstman afgeteld voor de duizenden lichtjes en Disney magie. Om 90 jaar Mickey Mouse te vieren is de kerstboom versierd met nieuwe decoraties en heeft de show een nieuw muzikaal intermezzo, speciaal voor Mickey.

En zo zijn er nog veel meer fascinerende dingen te bewonderen als een speciale verjaardagsverrassing voor Mickey Mouse en een magische afsluiter ‘Goofy’s Incredible Christmas’ met adembenemende special effects op de Twilight Zone Tower of Terror™.

Tags: , , ,