MENU
90 jaar mickey mouse

Disneyland Paris viert komende kerst 90 jaar Mickey Mouse

Een tip voor morgen!

september 13, 2018 reageren (0) Views: 4201 Events Pim Bouman

Dansen op een wel héél bijzondere plek

Het is bijna zover. Het Amsterdam Dance Event staat alweer voor de deur. Maar liefst 2.500 artiesten, 140 locaties en 400.oo bezoekers. Vijf dagen staat Amsterdam in het teken van feesten en muziek. Tijdens ADE zijn er feesten op unieke locaties. Zo ook Hotel Arena, het hotel opent haar deuren voor het dance event.

Gedurende drie dagen zal er in Hotel Arena in Amsterdam een clubprogrammering zijn. Van electro deuntjes tot meezingen met hits uit de 90’s. Als een echte YUPPER mag je dit natuurlijk niet missen.

Hotel Arena

De oude kapel van het St. Elisabeth-Gesticht staat voor vele Amsterdammers nog in het geheugen als een unieke club en populair poppodium. Afgelopen jaar is er flink verbouwd om de oude sfeer van de kapel te laten herrijzen. Dit is niet zomaar een zaaltje waar wat muziek wordt gedraaid. Door de marmeren zuilen en originele muurschilderingen is dit een unieke locatie voor een knallend feest.

The Hidden People

Je moet ADE natuurlijk wel goed beginnen, daarom begint Hotel Arena x ADE meteen met een knaller. De headliner van de avond is Alex Niggeman, met zijn lekkere housebeats kan je niet anders dan losgaan op de dansvloer. Andere grote namen op de line-up zijn Detroot Swindle, Breach Butch en een ‘special guest’ van Comatonse Recordings.

Datum: Donderdag 18 oktober 2018
Tijd: 22:00 – 08:00 uur
Prijs: Voorverkoop €28, deurverkoop €38
Ticketlink | Facebook

Terug naar toen

Na vele uitverkochte edities in Amsterdam en andere steden, neemt Terug naar Toen Hotel Arena over. De naam zegt het al. We gaan met z’n allen terug naar toen. Back tot the 90’s en 00’s. Meezingen met hits van Britney Spears en de Spice Girls. Heb jij deze tijden en vooral de muziek echt gemist? Stap in deze tijdmachine en geniet!

Datum: Vrijdag 19 oktober 2018 Tijd: 23:00 – 06:00 uur
Prijs: Voorverkoop €28, deurverkoop €38
Ticketlink | Facebook

Hakuna Matata

Hotel Arena x ADE kan natuurlijk niet anders dan afsluiten met (alweer) een goed feest. Voor de laatste avond wordt er afgesloten met de Hakuna Matata ADE Special. Met grote namen als Awanto 3, Guy Gravier Anansi en een mystery guest gaan alle remmen los. David Vunk draait samen met Mark de Mosch, dat kan je gerust een dreamteam noemen. Met al deze toppers op de line-up zit je gebakken bij Hakuna Matata.

Datum: zaterdag 20 oktober 2018
Tijd: 23:00 – 06:00 uur
Prijs: Vroege verkoop €15, late verkoop €20, deurverkoop 15
Ticketlink | Facebook

Tags: , ,