MENU

Georgie’s Garage Wintergarten op 17 november

Valhalla

Valhalla festival maakt line-up bekend

oktober 12, 2018 Reageren (1) Views: 2114 Events Larissa Hendriks

Noorderlicht Café: Een avond écht ertussenuit knijpen in Amsterdam

De komende dagen vragen om warme dekens en koppen thee op de bank, maar blijf daar vooral niet in hangen. Er zijn genoeg andere hotspot waar je jezelf op kunt warmen die nog veel gezelliger zijn. Deze keer in de spotlight: Noorderlicht Café. Een plek waar je altijd goed zit, weer of geen weer.

Noorderlicht vind je op het NDSM-werf in Amsterdam Noord. Al is het maar 15 minuten reizen vanaf het Centraal Station, het is een plek waar je even écht ertussenuit bent. Hier kan je terecht voor een koffie-date, lekkere lunch, veelzijdig diner en zelfs live muziek en DJ sets.

Eerst even een hapje eten

De menukaart hier is erg veelzijdig! Bereid je alvast voor op wat keuzestress… Gerechtjes delen is hier echt een aanrader! De kaart staat namelijk vol met tussengerechten en twee tussengerechten staan gelijk aan één hoofdgerecht, zonde om dan maar twee gerechtjes te nemen als je stiekem ook kan snoepen van het bordje van je gezelschap. Qua hapjes zijn ze hier van alle markten thuis, van kibbeling tot rendang, bietenchurros en nog veel meer lekkers! Wij hebben onze vingers erbij afgelikt…

Mosselen, garnalen/intvis kroketten en de bietenchurros

Kibbeling, tabouleh salade en rendang

Naborrelen met live muziek

Iedereen is welkom, entree is gratis en in de koude wintermaanden is er een speciaal programma om jou warm te houden. Op de vrijdag de vaste clubavond ‘Dans la Serre’, op zaterdag een dol feestje en op zondag brak je uit met een relaxte band en uiteraard bijpassende hapjes. Oh, en als je dan toch blijft hangen en het diner inmiddels alweer gezakt is, dan kan een lekker toetje er ook nog wel bij!

Spekkoek met kokosijs en een aarbeienijs lolly omhuld met witte chocolade

Nog meer events om van te smullen

Er zijn genoeg events om uit te kiezen! Check hier de gehele agenda. Ook is Noorderlicht Café ADE niet vergeten. Op 19 oktober betaal je wel entree, maar 7 euro is geen gat in je portemonnee. Deze avond dans je mee met Kristy Harper (Netil Radio) UK & Funkyard Soundsystem. Het programma van 20 oktober wordt nog bekend gemaakt en op de zondag presenteren zij de ADE – Hangover. Een kampvuur buiten en deuntjes binnen, we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Noorderlicht Café
NDSM Plein 102
1033 WB Amsterdam

Tags: , , , , , , ,