MENU
baut

Hallo herfst, hallo oesters!

Noorderlicht Café: Een avond écht ertussenuit knijpen in Amsterdam

oktober 10, 2018 reageren (0) Views: 4463 Events Veerle van Dam

Georgie’s Garage Wintergarten op 17 november

Een nieuwe alternatieve eend in de vijver. Goed, heel nieuw niet meer. Maar steeds bekender wordt het wel. Als er een kleinschalig festival is dat je niet mag missen, dan is het wel het festival van de mysterieuze Georgie. Georgie is een Amsterdams figuur die twee keer per jaar feest viert vol met liefde en creativiteit. Heb je de zomereditie gemist dit jaar? Wees niet getreurd, want op 17 november is de tweede editie van het jaar. Georgie’s Garage Winterfestival!

Op een unieke – nog geheime – locatie bouwt Georgie een feestje en jij mag dit absoluut niet missen. Deze winter gaat Georgie naar de roots in een oude garage die is uitgebouwd tot winterfestival.

Parkeer jezelf in Georgie’s Garage

Na de uitverkochte editie – Georgie’s Wundergarten – in juli 2018 is de beste man op 17 november weer terug met een winterfestival. Jarenlang was Georgie’s Wintergarten traditiegetrouw in de vorm van een half buiten, half binnen-festival met tenten, hutten en tipi’s. Het is nu tijd voor iets nieuws. En dit werd een festival in Georgie’s mysterieuze garage. Een garage die bestaat uit loodsen, hallen en gebouwen, samen een kleurrijk doolhof. Maar waar het is? Dat is nog geheim.

Stap in een rave vol muziek en creativiteit

Over het festivalterrein kun je verschillende kleine dance area’s op, iedere area met zijn eigen muziekgenre waardoor iedere muziek-/festival-/funliefhebber zijn plekje weet te vinden. De line-up is super divers en varieert van elektronisch tot live en van house tot live funk en wereldmuziek. Geen optie dus om je moves thuis te laten. Naast alle fijne muziek vind je als vanouds van alles uit de theatrale wereld. In de windereditie van Georgie’s vind je een ‘rariteitenkabinet’ aan theateracts en creativiteit omtrent het thema van deze editie: de Georgiaanse Rave. Verwacht een op de jaren negentig geïnspireerde fluoriserende, kleurrijke chaos in combinatie met artistiek talent van nu.

De locatie van dit vette festival is nog geheim, maar zoals gewoonlijk is het in ieder geval in Amsterdam. Vanaf station Sloterdijk kunnen Georgianen een pendelbus nemen naar het festivalterrein of vanaf Centraal Station met de boot. Ook is er voor deze dag een samenwerking met Taxicentrale TCA, voor een vaste prijs kunnen festivalgangers zich naar de nog onbekende plek laten brengen.

Het nieuwe Georgies Garage belooft een intiem, vrolijk, muzikaal en theatraal avontuur te worden. typisch Georgie. Dit wil je niet missen, koop dus hier je kaartje (onder het kopje ‘biljetten’) en dan zien we je 17 november!

 

Tags: , ,