MENU

Noorderlicht Café: Een avond écht ertussenuit knijpen in Amsterdam

Anti-kater brunches tijdens ADE

Valhalla

oktober 13, 2018 reageren (0) Views: 4516 Events Joyce Veltman

Valhalla festival maakt line-up bekend

Het echte festivalseizoen van dit jaar mag dan misschien alweer voorbij zijn, toch staan er nog een aantal grote indoor festivals in de wachtrij. Een van deze grote festivals in natuurlijk Valhalla. Zoals velen misschien al weten staat dit festival bekend om de kleurrijke en overweldigende decors waar jij als bezoeker ondergedompeld wordt in de welbekende Valhalla circusacts en randprogrammering, verdeeld over meerdere grote zalen. Op dit festival moet je een keer geweest zijn!

De zevende editie van Valhalla festival staat weer voor de deur. Nog ruim twee maandjes wachten en dan mogen we van 22 op 23 december feesten in de RAI Amsterdam. Tot die tijd kunnen we in ieder geval alvast spieken wie er gaan optreden, Valhalla heeft namelijk de line up bekend gemaakt.

Hiphop en urban acts

Anders dan voorgaande edities programmeert de organisatie niet alleen muziekstijlen als house, techno en bigroom, maar hebben zij hier ook hiphop/urban aan toegevoegd. Voor de organisatie is dit een logische stap. De hiphop/urban stijlen zijn niet weg te denken in het muzieklandschap en Nederlandse acts binnen deze genres breken record na record in luistercijfers. Valhalla is veelomvattend en tevens een van de grootste indoor festivals in Nederland. Vandaar dat ze ervoor kiezen om het publiek met de juiste sound te bedienen en hiphop en urban een grotere rol te geven in de komende editie. Valhalla laat weten dat house en techno alsnog de belangrijkste rol blijven spelen in de programmering, aangezien zij hierom bekend staan en de liefhebbers van deze genres belangrijk voor hen zijn.

De line-up

Op 22 december zullen er vier stages in de RAI Amsterdam staan waarop verschillende artiesten zullen optreden. Artiesten die je er onder andere zult gaan vinden zijn Oliver Heldens, Colin Benders, Lil’ kleine, Broederliefde, Kriss Kross Amsterdam, Benny Rodriques & Wouter S, Sevn Alias, Girls Love DJs en nog veel meer. Neem een kijkje op de website van Valhalla en kom erachter wie er nog meer zullen optreden.

Tickets

De ticketverkoop is al van start gegaan. Momenteel zijn de reguliere tickets in de verkoop. Ook verkoopt Valhalla een beperkt aantal groeptickets met korting. Wees er dus snel bij!

Even krap bij kas? Geen probleem, voor Valhalla festival hoeft er niet meer in één keer betaald te worden voor de tickets, maar kan er gekozen worden voor gespreid betalen. Hiermee kan eerst een aanbetaling van 25% worden voldaan en het resterende bedrag verdeeld over de maanden november en december. Kijk voor meer informatie op de website van Valhalla!

Tags: , , ,