MENU
Verveelde man

Waarom vervelen soms ook goed is

Leefstijl

Een gezondere leefstijl, waar begin je?

hoestdrankmakers

oktober 25, 2018 Reageren (1) Views: 1250 Life Larissa Hendriks

Lekker hoestdrankje nodig?

We moeten er nu toch echt aan geloven, de warmere dagen zijn voorbij en mensen beginnen weer te sniffen en te hoesten. Moet dat nou? Niet alleen is het heel irritant om telkens te moeten hoesten, ook kan het bijvoorbeeld je nachtrust verstoren of je collega’s. Wat te doen?

Natuurlijk weten we allemaal wel dat een hoestdrankje nemen de keelklachten zal verlichten, maar ook weten we allemaal hoe zo’n hoestdrank smaakt: niet lekker. Gelukkig hebben de Hoestdrankmakers dit wat lekkerder weten te maken!

Heel Holland hoest

Bij Hoestdrankmakers weten ze als geen ander hoe zij Elixers tegen die vervelende hoest moeten ontwikkelen. De hoestdranken zijn namelijk op een ambachtelijke manier gemaakt door apothekers met pure en natuurlijke ingrediënten. Je wilt niet weten hoe veel hoestdranken medicinale toevoegingen bevatten. Deze zijn helemaal niet nodig en dat weten de Hoestdrankmakers. Zij laten dit achterwege, wat een heerlijke smaak teweeg brengt. De vertrouwde, kruidige en krachtige hoestsiroop van vroeger.

Lekkere drop- en honingsmaken

De smaken zijn serieus heel erg lekker. We hebben ze allemaal getest: Honing & Tijm, Althea & Tijm, Tijm en Drop. Onze favoriet? Allemaal wel, soms heb je zin in een dropsmaak, soms heb je zin in een honingsmaak. Daarom raden wij de mini-mix aan, dan kan je alle smaken proeven én het is handig om mee te nemen onderweg.

Oh, vergeet ook de keelsnoepjes niet. Deze smaken ook super lekker en zijn zeer verzachtend voor de keel! Veel zachter dan die oranje keelsnoepjes. 

Om even dieper in te gaan op de smaken, de Honing & Tijm is een uniek elixer gezien er in een grote hoeveelheid échte honing aan toegevoegd is. En dat proef je! De Althea & Tijm elixer verzacht de keel door een weldadige werking van althea. In de Griekse oudheid kende men de werking van deze heemstwortel al. Als je opzoek bent naar een elixer laag in calorieën, dan is de Drop variant een goeie keuze. Deze bevat zoethout en salmiak, als je van dropjes houdt dan is dit helemaal jouw favoriet.

Nu nodig?

Kan jij op dit moment, nu meteen, wel een hoestdrankje gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Nog vandaag kan jij voor nog geen 10tje het meest effectieve drankje tegen jouw keelklachten in handen hebben. En dat zonder belasting van het milieu en het verkeer!

Meld je aan op www.hoestdrankmakers.nl. Klik op de button ‘same day delivery‘. Bestel hier jouw smaak naar keuze, voer je adres in en reken vervolgens af. Binnen 6 tot 8 uur is het elixer dan bij jou binnen en wordt geleverd per elektrisch vervoermiddel. Groen en duurzaam bij je aan de
deur dus.

Tags: , , , , , , ,