MENU

Anti-kater brunches tijdens ADE

Beleef ARTIS na sluitingstijd met een luisterthriller

oktober 31, 2018 reageren (0) Views: 1244 Events Joyce Veltman

Martin Garrix derde keer op rij populairste DJ

Amsterdam Dance Event is inmiddels alweer zo’n anderhalve week voorbij. Dat betekent niet dat we niet nog volop van alle feestjes kunnen nagenieten en het er nog vele malen over kunnen hebben, want wat was het weer geweldig. Elk jaar komen er steeds meer en meer bezoekers af op het Amsterdam Dance Event. Dat blijkt maar weer uit dat er dit jaar een recordaantal bezoekers is neergezet. Meer dan 400.000 danceliefhebbers en –professionals kwamen de feestjes bezoeken. Mensen uit meer dan 100 verschillende landen zijn speciaal naar Amsterdam gekomen om met ons mee te kunnen feesten. Uiteraard heeft BLVD ook wat dansjes gedaan.

Op 20 oktober werd de DJ van het jaar bekend gemaakt tijdens het Amsterdam Music Festival. Voor de derde keer op rij is Martin Garrix weer uitgeroepen tot ’s werelds meest populaire DJ. Dat komt voor velen niet als een verrassing, want zeg nou zelf, Garrix is natuurlijk te gek en verdient het absoluut. Een dag voor deze bekendmaking hebben wij in de RAI een kijkje genomen bij zijn eigen ADE feest. We kunnen je één ding vertellen: het was spectaculair.

Waar het allemaal begon

Voor degenen die Martin Garrix nog niet kennen (wat we betwijfelen): dit is momenteel ’s werelds meest populaire DJ, al drie jaar achter elkaar zelfs. Garrix wist al vroeg waar zijn lot lag en is hij gaan vechten voor zijn dromen. In 2012 won Garrix de SLAM!FM DJ Talent of the Year Award. Ook maakte hij in dat jaar een remix van het lied ‘Your Body’ van Christina Aguilera, die zelfs verscheen op de luxe versie van het album ‘Lotus’ van de zangeres.

Garrix zijn echte doorbraak maakte hij met zijn grote hit ‘animals’. Het nummer verscheen op 19 juni 2013 bij Spinnin’ Records en werd een hit in een groot aantal landen. Op 17 november 2013 kwam ‘Animals’ binnen op nummer 1 in de Britse hitparade, waarmee Garrix de jongste Nederlander werd die ooit op nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk heeft gestaan. Daarnaast scoorde Garrix in 2014 een platina plaat in de Verenigde Staten voor het nummer.

Een spectaculair feestje

We moeten eerlijk toegeven dat je een feestje van Martin Garrix eigenlijk niet zou mogen missen. Het was namelijk spectaculair. Garrix heeft zo’n twee en een half uur opgetreden met ontzettend veel energie en heel veel lekkere hits. Het publiek ging uit zijn plaat en iedereen danste te ze erbij neervielen. Wat vooral indruk heeft gemaakt is de lichtshow die Garrix in zijn optreden had verwerkt. De gehele show was gevuld met prachtige lazershows die je ogen deden uitkijken.

    

Wees er volgend jaar bij, wat dit mag je niet meer missen!

Tags: , , , ,