MENU

Hi Weekend – Hi gratis Pizza!

burgers

Genieten van burgers tijdens het BURGERFEST van BAUT

Toni Loco pizza's

november 21, 2018 reageren (0) Views: 4342 Food Veerle van Dam

Net geopend: Toni Loco in de Pijp

Op 12 oktober opende de nieuwe pizza-spot Toni Loco op de Albert Cuypstraat in Amsterdam. De Pijp is weer een hotspot rijker. Toni Loco maakt deel uit van THE ENTOURAGE GROUP, die ook de scheppers zijn van onder andere IZAKAYA en THE BUTCHER. Want naast een Aziatisch gastronomisch restaurant en the ultimate burger bar was het nu tijd om de pizza eens onder handen te nemen. BLVD mocht komen proeven van deze op Italië en Amerika geïnspireerde pizza’s.

Toni Loco brengt het beste van twee werelden samen. Nieuwe én traditionele Italiaanse smaken in de Amerikaanse grootte.

The Italian-American style Pizza

Bij binnenkomst overvalt het typische interieur dat je ook bij THE BUTCHER terugziet. Minimalistisch, beton en een beetje rood op de muren in het woord ‘pizza’. Je struikelt bijna over de pizza’s die voor je neus gepresenteerd worden. Er liggen zo’n negen pizza’s die worden gebruikt wanneer je een slice bestelt. Er wordt een slice uit de pizza gepakt en afgebakken in de oven. Wanneer je de gehele pizza besteld, maken ze hem vers voor je.

 

“Many have heard about him, few have tried his pizza, but now it’s time for all of you to get to know Toni Loco!”
Yossi Eliyahoo, founder of THE ENTOURAGE GROUP

De menukaart is compact, maar groot genoeg. Toni Loco gebruikt alleen beste ingrediënten en de authentieke toppings met smaakvolle tomatensaus en Italiaanse mozzarella. De traditionele pizza’s worden geserveerd met een moderne twist. Zo kan je kiezen voor een sesamkorst of een groene groentebodem.

Toni Loco peperoni Toni Loco de Pijp

Op de menukaart kan je kiezen voor the classics Bianca, Rosa, Peperoni en Olivio. Maar met een scala aan extra toppings kan je zelf een eigen pizza samenstellen. Ook kan je het personeel vragen om een beetje van alles – zie hieronder. Aan één pizza heb je vaak wel genoeg met z’n tweeën, helemaal wanneer er zoveel smaken zijn om van te proeven.

Toni Loco pizza's Toni Loco Italiaans Amerikaans

We kregen een blikken ovenplaatje als bord met wat jalapeño’s erop om de hitte naar smaak toe te voegen. Geserveerd op een soort rekje, stond de pizza als een schilderijtje bij ons op tafel. We kregen een slice Peperoni, Bianca, Rosa, Olivio, Funghi, Verde (met gegrilde groenten), Spinaci (spinazie), Jalapeño en Margherita. Smullen!

Naast de pizza’s serveert Toni Loco een unieke selectie van ambachtelijke drankjes zoals speciaalbieren, wijnen van over de hele wereld en high-end champagnes. En hoewel het leuk is om bij Toni zelf te eten, raad ik toch aan om een pizza af te halen of te bestellen. Steek thuis de kaarsjes aan en verzamel je rond de gigantische pizza, of ga op een mooie zomerdag (helaas nog lang niet) met je pizza het Sarphatipark in en vergezel hem met een glaasje champagne (of een fles). Park picknick 2.0!

Dus sla eens af bij Toni Loco waar de nuonletters ‘Pizza’ je welkomheten en waar je een totaal nieuwe pizzabeleving zult ervaren.

Schuif aan bij Toni: Albert Cuypstraat 59, 1072 CM Amsterdam

Tags: , ,