MENU

Zeiken, klagen en zaniken: we zijn er gek op

Drink jij genoeg water?

december 1, 2018 Reageren (1) Views: 1527 Life Redactie BLVD

Ball Gags, wat is het en waarom zou je het gebruiken?

Ball Gags, klinkt niet aantrekkelijk en voor velen zal het er ook daadwerkelijk niet aantrekkelijk uitzien. Toch kan het wel heel opwindend zijn als je in ‘de mood’ bent. Daarom gaan we in dit artikel even dieper in op dit seksspeeltje. Wat is het eigenlijk en waarom gebruiken mensen dit?

Een gag is een apparaat dat gedragen kan worden tijdens een avondje plezier in bed. Vaak wordt er direct gedacht aan bondage, maar dat hoeft helemaal niet. Voor sommigen is het erg opwindend om beschouwd te worden als dominante partner. Met een gag is de drager namelijk al snel onderdanig.

Wat is het precies?

Een Ball Gag wordt ook wel een kogelknevel genoemd. Vaak is deze bal van rubber of siliconen materiaal en heeft een riem die door de diameter van de bal gaat. Op deze manier kan het speeltje om het hoofd gebonden worden waarbij de bal in de mond valt. De bal komt achter de tanden te liggen. Of dit niet te groot is? Dat bepaal je zelf. De meeste varianten hebben een diameter van 1,75 inch (44 mm).

Waarom gebruiken mensen dit?

Nou moeten we allemaal niet doen alsof we zelf niet een wat afwijkende fantasie hebben. Of droomt iedereen echt van een vrouw op een man, romantisch in bed met kaarsjes aan en zwoele muziek op? Degenen die dit speeltje gebruiken vinden het opwindend om óf een hele dominante partner te zijn óf een hele onderdanige partner te zijn.

De drager is onderdanig

Spreken met de bal in de mond is lastig, waardoor de drager dus in bed niets meer te zeggen heeft. Wanneer hij of zij wel de mond open probeert te doen om te praten, zal er niet veel meer dan gebrabbel uitkomen. Ook dit geluid kan dan weer voor de dominante partner erg opwindend zijn. Wie weet moeten we gewoon een keertje Ball Gags bestellen en uitproberen voordat we oordelen op de plaatjes die er niet heel aantrekkelijk uitzien.