MENU

Timberland heeft iets te vieren en jij mag je...

Vagabond

De ultieme giftguide voor de feestdagen van Vagabond Shoemakers

december 14, 2018 reageren (2) Views: 5199 Fashion Shanna Meijer

JD sports komt met een internationale Kerstcampagne!

Ken jij JD SPORTS al? Zo niet, dan is het als fashionliefhebber zeker een bezoekje waard. Hier kan je vooral veel sportieve kleding stukken en schoenen vinden. Van echte sportkleding tot street stijl items. Ze hebben veel mooie merken in de aanbieding, o.a. Adidas, Nike, Napajiri en Fila en nog veel meer.

In de nieuwe kerst campagne schitteren de grootste namen van het moment! Super leuk om te zien natuurlijk en ze rocken de nieuwste items van JD SPORTS, en misschien loop jij binnenkort ook wel in dat outfitje. Dus ben jij niet vies van een lesje in de sportschool of ben je gewoon gek van een sportieve kledingstijl? Lees dan vooral verder want deze kerst campagne wil jij niet missen!

Een stoere kerstoutfit dit jaar

Al die nette poes pas is niet meer van deze tijd. Het liefst duiken we op de kerstdagen nog even de sportschool in, maar helaas zijn de meeste sportscholen gewoon gesloten… JD sports komt met een tv-commercial ‘Always the leader’. Dat is nog eens motiverend! De campagne word internationaal uitgezonden in Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Maleisië, Nederland, Singapore en Spanje. Zorg dat je hem niet mist want wij kunnen je vertellen dat het super tof is geworden!

JD Sports heeft zowel voor vrouwen als voor mannen een enorm tof aanbod.

Voor deze commercial is er samengewerkt met bekende sporticonen zoals: Pierre-Emerick Aubameyang en Jesse Lingard, voetballers bij Arsenal en Manchester United. Ook komen er artiesten bij kijken: Anne Marie, Elka Eyre, Bugzy Malone en HRVY zijn ook onderdeel van de campagne. De tv-commercial is vanaf nu in Nederland te zien op RTL, MTV, Veronica, SBS, Fox, Spike, Ziggo Sport, Comedy Central, Geographic en meer.

Grote sterren zijn ook onderdeel van de commercial

De nadruk van de campagne ligt op het grote sociaal media bereik, samen hebben deze groep artiesten en sporticonen 85 miljoen volgers. Deze groep die JD Sports heeft gekozen voor hun campagne omdat ze een groot voorbeeld zijn voor hun doelgroep. Ze hebben een enorm bereik via sociaal media. Grote sterren waaronder bokser Anthony Joshua en acteur Jaden Smith schitteren in tv-commercial.

Check vooral even de website van JD Sports, ook kan je terecht in een van de drie winkels gewoon bij jou in de buurt in Amsterdam! We zien je daar!

Tags: , , , ,