MENU

JD sports komt met een internationale Kerstcampagne!

Geen zin om uren lang te shoppen? Hier de...

Vagabond

december 16, 2018 reageren (0) Views: 3402 Fashion Joyce Veltman

De ultieme giftguide voor de feestdagen van Vagabond Shoemakers

We hebben Vagabond Shoemakers al eens eerder aan jullie voorgesteld. Dit prachtige schoenenmerk werd in 1973 opgericht in Zweden en is een van de leidende schoenenmerken geworden in heel Europa. Vagabond wordt inmiddels in meer dan 2.500 winkels verkocht in meer dan 40 landen. Voor de fans hebben wij goed nieuws. Voor de feestdagen zijn er nu namelijk goede cadeausuggesties te vinden. Vagabond laat weten dat zij niet in decemberstress geloven, daarom hebben zij de feestcollectie ontworpen waaruit je de leukste cadeaus voor hem en voor haar kunt bestellen, misschien stiekem ook wel wat voor jezelf.

Maak de donkere dagen feestelijk

Met de nieuwe selectie schoenen van Vagabond worden de donkere dagen gelijk iets feestelijker met wat sprankelends aan je voeten. De designer van Vagabond Shoemakers lieten zicht dit winterseizoen volop inspireren door de jaren ’80 en ‘power dressing’. Deze twee elementen komen bjivoorbeeld samen in de ‘Jeena’, een klassieke laars van soepel leer met een statement hak in opvallend metallic. Deze laars is verkrijgbaar in enkel-, kuit-, en kniehoogte en is verkrijgbaar in wit, zwart en grijs.

Niet alleen voor de dames heeft Vagabond alles uit de kast getrokken, ook de mannen kunnen eraan geloven. Zo is de klassieke loafer er dit seizoen in verschillende uitvoeringen. ‘Mario’ in glad glimmend leer of in zacht suède, met strakke lijnen of met hedendaagse speelse details. De schoen met het herkenbare silhouet dat zowel gekleed als casual werkt, is en blijft onmisbaar in de collectie.

Voor ieder wat wils

De iconische heuptas is terug van weggeweest en volwassen geworden zonder haar speelsheid te verliezen. Naast dat ze momenteel weer erg in zijn, zijn ze ook nog eens ontzettend praktisch en geschikt voor iedereen. Vagabond presenteert verschillende heuptassen en kleine crossbody exemplaren.

Zo hebben zij bijvoorbeeld de trendsetter ‘Copenhagen’. Deze heuptas komt in vijf verschillend kleuren, waaronder het opvallende ‘superblue’ en ‘bronze metallic’.

Uiteraard is er ook een ware klassieker die absoluut niet mag ontbreken in een tassenverzameling en die jarenlang een trouwe metgezel zal zijn: de crossbodytas ‘Valencia’.

Dan is er nog de minimalist. Het halvemaan silhouet van de ‘Shannon’ doet het zowel god tijdens de alledaagse boodschappen als op het ‘dress to impress’ Kerstfeest.

Raak je belangrijke spulletjes niet meer kwijt

Geef je muntjes, pasjes en andere benodigdheden een eigen plek met een van de portemonnees of een mini-tas. De slanke, uniseks pasjeshouder ‘Bifrost’ en kleine brons metallic portemonnee ‘Noli’ glijden moeiteloos in iedere tas of jaszak. De mini-tas ‘Skive’ houdt al je kleine benodigdheden op één plek, kan perfect om de nek gedragen worden en is ideaal voor een paspoort en zelfs groot genoeg voor je telefoon. Voeg eventueel nog wat warmte aan je outfit toe met de nieuwe handschoenen ‘Reykjavik’ voor vrouwen en ‘Stavanger’ voor mannen. Dit zijn heerlijke handschoenen waarin je handen lekker warm blijven dankzij de wollen voering en de leren buitenkant.

Ook laptops moeten warm blijven

Vagabond heeft zelfs aan de laptops gedacht. De uniseks laptopbeschermer ‘Veile’ beschermt je computer wanneer je onderweg bent. Het ontwerp is tijdloos en past onder je arm of in een tas.

Tags: , , ,