MENU

Heb jij jouw kerstkado’s al ‘gevonden’?

De cryptovaluta: een hype van 2018

december 31, 2018 reageren (0) Views: 1709 Gadgets Larissa Hendriks

Inspector Gadget: HP Envy x360, in 2019 willen we alles in één

Normaal is niet meer genoeg, we willen meer, maar niet meer mee sjouwen onderweg. Alles mag wel wat kleiner, maar de kwaliteit mag wel groter. Kortom, we willen veel in weinig stoppen komend jaar. De trend van de ZZP’ers zet door, en straks zien we wellicht niet anders meer. In dit artikel vertellen we je over de gadget die zeker van pas zal komen in 2019!

De HP Envy x360. Een laptop en tablet in één, de laptop die beide kanten op te vouwen is en een lichtgewicht om overal mee naartoe te nemen. Persoonlijk ben ik sowieso groot fan van HP, zoals al in eerdere artikelen gebleken is. Ook de HP Envy is heel fijn voor op reis en de HP Zbook is perfect voor de creatieven onder ons die een hekel hebben aan vastlopende programma’s binnen het Adobe pakket.

Lekker draaien met dat scherm

Deze laptop moet je hebben in 2019. Naast dat het heel leuk is om het scherm 360 graden te kunnen draaien, is het ook heel erg handig. Je kan deze parel gebruiken als ‘normale’ laprop, maar dus ook als tablet! Vooral heel fijn voor de creatieven onder ons die graag werken met Photoshop of Lightroom. Met Windows Ink kan je ook super snel een aantekening maken tijdens jouw hoorcollege. Als je dan genoeg hebt van de les, zet je met deze laptop het handige driehoekstentje op en kan je lekker jouw favoriete serie kijken op Netflix.

Kwaliteit blijft behouden

Allemaal leuk en aardig, dat draaiende scherm en lichte gewichtje, maar is het ook een geschikte laptop om alles op kwijt te kunnen? Wie weet ben je een gamer, of wil je jouw video’s bewerken zonder dat deze vastloopt. Dan hebben we goed nieuws, want de HP Envy x360 kan prima intensieve taken als video’s bewerken aan. Dankzij de NVIDIA GeForce MX150 videokaart werken grafische programma’s als Adobe Photoshop vloeiender en speel je een game als Fortnite op lage instellingen.

Een fijne bijkomstigheid: de laptop heeft toch een paar krachtige batterijen! Een hele werkdag kan je prima je werk doen zonder dat je tussendoor de stekker erbij moet gaan pakken. En dan nog een pluspunt: dankzij HP Fastcharge is de batterij na ongeveer 1,5 uur weer 100% opgeladen.

De laptop heeft kortom alles waar je naar zoekt: een twee in één laptop met een volwaardig ‘groot’ scherm, tegelijkertijd een tablet en een touch screen waarmee je altijd de mogelijkheid hebt te schetsen zoals jij bedoeld hebt. Ontwerpprogramma’s draaien er goed op en dat is niet ten nadele van de snelheid, deze blijft gewoon super snel. We kunnen wel stellen dat dit exemplaar waar voor je geld is!

Advies van de specialist

– Internetten & mailen: geschikt
– Films & series kijken: geschikt
– Foto’s bewerken: geschikt
– Video’s bewerken: geschikt
– Gamen: geschikt, maar alleen op lage instellingen

Van welke laptop ben jij helemaal fan? 

 

 

Tags: , , , ,