MENU

Café Americain behoudt de gezellige sfeer, ook in januari

LLOYD restaurant, een hotspot in Amsterdam Oostelijk Havengebied

januari 14, 2019 reageren (0) Views: 4587 Food Larissa Hendriks

Even langs KEES op de terugweg naar Amsterdam

Wintersport al geboekt? Hier hebben we allemaal onwijs veel zin in, hop de auto in, op naar de sneeuw. De terugweg is helaas minder leuk. Wij hebben voor jou een leuke tip om nog bij te boeken zodat je de terugreis een stuk minder vervelend maakt. Namelijk een hotspot waar je geheid langs zult rijden in Houten, heel praktisch gelegen nabij de snelweg: KEES restaurant.

Vanuit Duitsland en Oostenrijk is KEES restaurant een gouden stop. Nog geen uurtje doorrijden en dan ben je weer terug in Amsterdam. Parkeren bij het restaurant is gemakkelijk en je rijdt zo de snelweg weer op.

KUS van KEES

Bij binnenkomst wordt je hartelijk welkom geheten door het personeel van KEES. Nadat je naar je tafeltje gebracht bent krijg je gelijk de kans een drankje en starter te bestellen. Het pizzabrood is een aanrader. Heerlijk vers gebakken uit de authentieke houten steenoven met lekkere dips ernaast. Heerlijk smullen na zo’n lange tijd in de auto gezeten te hebben.

 

Hierna was het nog moeilijk om te kiezen tussen de verschillende gerechten. Kees houdt van reizen en dit zie je terug op de menukaart. Van een bietencarpaccio tot sushi, hier zit je goed voor iedere trek die je gekregen hebt gedurende de reis. Wij gingen voor de carpaccio en de bietencarpaccio. Deze zijn erg in de smaak gevallen! Bekijk hier het menu.

Hier zeggen we ‘u’ tegen

Als hoofdgerecht raden we je de tonijn steak aan. Top gebakken en op een heerlijk bedje gelegd van noedels, shiitake, teriyaki en sesam.

Waar we ook ‘u’ tegen zeiden was de inrichting in het restaurant. Het restaurant is op zichzelf al heel gezellig, met goed gezelschap is de avond helemaal top! Fijn terugkijken op alle herinneringen. Wanneer je door het pand loopt kom je overal teksten en leuke borden tegen, dus het duurt even wanneer je naar het toilet moet voordat je terug bent.

KEES heeft gedreven en gezellig personeel met duidelijke uitleg over de gerechten. Ze weten goed welke ingrediënten er in de gerechten zitten en kunnen je helpen met een keuze te maken. Ook voor grote gezelschappen is plek in één van de drie zalen. Op zondag kun je komen brunchen met je familie van 11.00 uur tot 15.00 uur. KEES zet je tafel vol lekkers voor maar 22,50 euro. Dus woon je dicht bij Houten of ben je op doorreis, neem dan zeker plaats aan een tafeltje.

Tags: , , , , , ,