MENU

Museumn8 was een groot succes!

SanDisk Extreme CompactFlash-kaart 32GB

november 15, 2011 reageren (0) Views: 626 Life redactie blvd

Review: Philips Monitor 228C3

De monitor heeft een slanke behuizing en dunne aluminium voetstukken, wat er naast mooi uitziet, ook zorgt voor ergonomie. De monitor is in twee kleuren afgewerkt; de voorkant zwart en de achterkant wit. Er zijn twee HDMI-poorten aanwezig, wat zorgt voor meer aansluitmogelijkheden van hoge kwaliteit.

Naast het fraaie design van de monitor, heeft het volgens Philips nog veel meer te bieden wat betreft beeld en geluid. Het beeld wordt namelijk weergegeven via full-HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het handige schermformaatbeheer maakt schakelen tussen breedbeeld- en 4:3-indelingen gemakkelijk. Dankzij de reactietijd van 2 ms bieden de monitoren een levendige kijkervaring, bijvoorbeeld bij het kijken naar actiefilms of het spelen van games.

Voor de achtergrondverlichting gebruikt de monitor White LED (W-LED) technologie. LCD monitoren met W-LED achtergrondverlichting bieden verschillende voordelen; zo wordt het beeld meteen weergegeven na het ontvangen van een signaal. Monitoren met LED achtergrondverlichting zijn extra helder, geven de kleuren levendig weer en bieden hogere contrast ratio