MENU
Biertje

Buik, Billen Biertje! Deze workouts mag je niet missen

Bier en wijn op de vrijdagmiddag is zo 2018

januari 15, 2019 reageren (3) Views: 4736 Events Veerle van Dam

Borrel mee op de verjaardag van C Amsterdam

Nog geen plannen voor dit weekend? Borrel dan mee bij C Amsterdam op de Wibautstraat, want deze toffe spot viert de 19e van januari haar driejarig bestaan. Het is alweer drie jaar geleden dat eigenaar en chef Michiel van der Eerde zijn unieke 360-graden kookconcept lanceerde. In de tussentijd zijn er veel verschillende menu’s verschenen en altijd volgens hetzelfde principe: een culinaire reis langs verschillende temperaturen en bereidingstechnieken. En in het aankomende weekend wordt de verjaardag van C Amsterdam bijzonder gevierd.

Jij kan er ook bij zijn! Sluit gewoon gezellig aan vanaf 14.00 uur tot het einde, reserveren is niet nodig. Neem alleen je allerleukste vrienden mee and let the party begin!

Temperaturen-party

Het keukenteam van C Amsterdam onder leiding van top chef Arnout van der Kolk verrast de gasten sinds drie jaar met een compleet nieuwe smaakbeleving. De chefs laten je ervaren dat dezelfde ingrediënten, op een andere temperatuur bereid, totaal anders kunnen smaken. En natuurlijk zien we dit weer terug in de borrel aanstaande zaterdag.

Om het driejarig bestaan te vieren zorgt C Amsterdam voor de typische 360 graden beleving. Maak kennis met nieuwe technieken en smaken door middel van temperatuur. Smikkel van rauwe hapjes, koud, warm, sous-vide, gestoomd en lekkers van de plancha grill.

En op deze bijzondere dag wordt er door C Amsterdam nog een schepje bovenop gedaan. Al bekend met chef’s tables? Wordt dan bekend bij C, want het is bij de borrel mogelijk om het werk van de chefs van dichtbij te aanschouwen. Kijk – bijna letterlijk – over de schouder van de chef mee om nieuwe kooktechnieken te ontdekken.

  

Dansen met signature cocktails

Naast heerlijke, vernieuwende hapjes is er ook aan de vloeistoffen gedacht. Gasten worden verwelkomd op het C-winterterras met een heerlijke cocktail. Het C-winterterras is opgedeeld in temperatuurzones. Bij elke zone staat een bepaalde temperatuur en kooktechniek centraal, zo maak je letterlijk een 360 graden-tour. Ook heeft elke zone een eigen signature cocktail die perfect past bij het hapje.

Je bent al welkom vanaf 14.00 uur om te proeven van al het lekkers wat C Amsterdam te bieden heeft. Vanaf 20.00 uur staat de vernieuwde BAR C in the spotlights. Op dit moment lanceert Milos Stanisic en zijn barteam namelijk de nieuwe cocktailkaart. Met een cocktail in de hand dans je de avond tegemoet!

Kom het allemaal deze zaterdag 19 januari beleven bij C Amsterdam op de Wibautstraat in Amsterdam Oost en proost op het driejarig bestaan 360 style!

Tags: , ,