MENU

Borrel mee op de verjaardag van C Amsterdam

Amsterdam Wine festival, een wijnbeleving die je niet mag...

januari 23, 2019 reageren (2) Views: 4638 Events Larissa Hendriks

Bier en wijn op de vrijdagmiddag is zo 2018

2019, het jaar waarin de fitguys en fitchicks niet meer bijzonder zijn, want de meerderheid is inmiddels lekker fanatiek aan het sporten. Alcohol wordt steeds minder gedronken en op tafel staan steeds meer gezondere borrelhapjes. David Lloyd, een befaamde sportschool in Amsterdam, weet hier mooi op in te haken: Fittest Friday!

Iedere laatste vrijdag van de maand kan je hier terecht voor een heerlijke workout om het weekend mee in te luiden. Een gezonde variant van de welbekende Vrijmibo, de borrels op vrijdagmiddag. We gaan van de ongezonde snacks en alcohol in 2018 naar sporten op water in 2019. 

Dag Vrijmibo, Hoi Summerbody

Heerlijk natuurlijk om met een biertje in de hand te vieren dat het weekend is, maar daar begin je het weekend niet al te best mee. Al drink je er maar een paar en neem je niet teveel van de borrelhapjes, het heeft toch echt invloed op hoe jij je de volgende dag voelt. En laat dit nu net het échte begin van jouw weekend zijn! Is het dan niet veel lekkerder om even een sportlesje te knallen en je als herboren te voelen wanneer je op de zaterdag wakker wordt? Wij weten het wel!

Bier vs Hot Yoga

Er is voor ieder wat wils. Het gaat bij David Lloyd niet om de traditionele sportlesjes, er is genoeg te doen! Ken je bijvoorbeeld Blaze al? Een energieke workout op de dikste hits? Het is alsof je in de club staat! Ben je niet zo dol op deze drukke bedoelingen? Dan kan je er ook voor kiezen om het luie zweet lekker te laten lopen tijdens een Hot Yoga lesje.

Hier kan je je aanmelden voor deze toffe vrijdagmiddag borrel!