MENU

LION introduceert dé Oranjesnack voor het EK

Appelleren – De 100 beste columns van Nico Dijkshoorn...

juni 18, 2012 reageren (0) Views: 3284 Life redactie blvd

Bier + BBQ = BEERBQ

Thomas Haverkort en Ian Schaapman kwamen op het idee om de twee magische ingrediënten tot één product om te vormen in de kroeg en werkten het uit op een bierviltje. Ja, echt. Met de hulp van chefkok Younes Boultman werd het eerste ontwerp uitvoerig getest en geperfectioneerd. En laat de vorm van een biervat nou net perfect zijn voor een barbecue. De hete lucht circuleert namelijk in de fust waardoor het vlees gelijkmatig gaart en er weinig brandstof nodig is. Al snel werd er besloten om met het idee verder te gaan.

Samen met metaalbewerkingsbedrijf Tevako, die jarenlange ervaring hebben met de bewerking van roestvrijstaal, werd een productielijn opgezet in China. En de uitkomst is inmiddels bekend, want de BEERBQ is er! Nog steeds, mogen we wel zeggen, want de eerste exemplaren gingen al in 2010 de winkel uit.  

De BEERBQ onderscheidt zich van alle andere barbecues qua vorm, materiaal, kwaliteit en uitstraling. Bovendien is de BEERBQ een ijzersterk product, want de vaten waarin de grill geplaatst is, moeten de druk van bier weerstaan en zijn gemaakt van extra dik roestvrij staal. De BEERBQ kan dus ook tegen een stootje. En door het roestvrije karakter nooit meer een onooglijke bruine klomp achter in de tuin. Een barbecue die er niet alleen mooi uitziet maar het ook geweldig doet. Kwaliteit gegarandeerd voor vele jaren achtereen. Prijzen beginnen vanaf €299,-. Burn baby burn!

Meer informatie en Webshop: Website BEERBQ

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,