MENU

Het bavaria restaurant

Nieuwe draadloze luidsprekers van Pioneer

januari 7, 2013 reageren (0) Views: 1323 Life redactie blvd

Vrijgezellenfeest 2.0

In Frankrijk is het vrijgezellenfeest 2.0 al een groot succes. Sinds de oprichting in 2009 hebben al ruim 20.000 mensen een weekend geboekt. Het grote aanbod van verschillende steden zorgt ervoor dat iedereen trip kan maken die bij hem of haar past.

De weekenden met Crazy Voyages zijn inclusief vliegtickets, accommodaties en toegang tot de beste clubs. Voor wie meer wil dan een goed hotel en een leuke club, is er meer. Partybussen, limousines, legertanks en vele uiteenlopende striptease acts kunnen worden bijgeboekt, van stripteases op boten tot in limousines of gewoon toegang tot stripclubs of een sexy wake up call voor de bruidegom. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met Crazy-Voyages.

In Nederland wordt voorlopig nog voorzichtig begonnen met de vrijgezellenfeesten. Een Nederlands team is ingeschakeld om het concept in Nederland aan de man te brengen. Voorlopig richten ze zich vooral op mannen, maar mede-eigenaar Alexandre Martucci voegt daar aan toe dat als het aanslaat zoals ze verwachten er ook snel een vrouwen-versie komt.