MENU

Vrijgezellenfeest 2.0

Hippe koptelefoons van Jabra

januari 7, 2013 reageren (0) Views: 719 Life redactie blvd

Nieuwe draadloze luidsprekers van Pioneer

Elk model is uitgerust met een paar hoogwaardige drivers die een uitstekende geluidskwaliteit in de middentonen garanderen. De bass-reflex poort zorgt dan weer voor een uitstekende weergave van de krachtige bassen.

Het nieuwe Pioneer assortiment bestaat uit drie modellen:

De XW-BTS5 is in twee authentieke houten behuizingen ingebouwd en vormt het ideale systeem voor uw woonkamer, thuiskantoor of slaapkamer. Deze sijlvolle luidsprekers leveren een totaal vermogen van 50 W en zijn in het zwart en het wit verkrijgbaar.

De XW-BTS3 met een ingebouwd dockingstation voor een iPod/iPhone is gemaakt van echt hout. De ideale keuze voor iemand die op zoek is naar een stijlvolle audio-oplossing. De luidsprekers zijn bekleed met een hoogwaardige stof, die ze net dat beetje meer uitstraling geeft, uiteraard gaat dat niet ten koste van de geluidskwaliteit. De XW-BTS3 levert in totaal 30 W en is uitgerust met een video-uitgang en een afstandsbediening. Dit model is ook verkrijgbaar in het zwart en het wit.

De XW-BTS1, de kleinste luidspreker uit de reeks, kreeg dezelfde look als de XW-BTS3. Alleen zitten aan de bovenkant subtiele drukknoppen in plaats van een dockingstation. Ook dit kleinste model is verkrijgbaar in het zwart en het wit.