MENU

Wearables worden hét helemaal

MENATWORK ondergaat metamorfose

maart 1, 2013 reageren (0) Views: 1206 Fashion redactie blvd

Fromanteel lanceert twee nieuwe exemplaren binnen de Amsterdam collectie

De nieuwste collectie van Fromanteel is ontworpen als een ode aan onze hoofdstad en werd dan ook, heel toepasselijk, de ‘Amsterdam’ genoemd. Inmiddels is gebleken dat deze ‘Amsterdam’ serie het best verkochte klokje is binnen de nog jonge loopbaan van Fromanteel. Dit is niet zo gek: met het klassieke design vertegenwoordigen de horloges de tijdloze schoonheid van de stad Amsterdam en zijn ze geschikt voor elk type man.
Fromanteel zag het dan ook als een logische stap om de collectie uit te breiden met twee nieuwe exemplaren: de ‘Amsterdam by Night’ en de ‘Amsterdam Chrono’. De ‘Amsterdam by night’ verwijst naar het bruisende Amsterdamse nachtleven en heeft dan ook een donkere antraciet bruine/zilveren kleur. De ‘Amsterdam by night’ is verkrijgbaar met een donkerbruine of vintage horlogeband.

De ‘Amsterdam Chrono’ is in tegenstelling tot de ‘By Night’ versie licht van kleur, met een zilver/witte wijzerplaat. De ‘Amsterdams Chrono’ is beschikbaar met een blauwe of een licht bruine horlogeband.

De BLVD redactie is al jaren fan van dit sympathieke horlogemerk met geschiedenis dat prachtige, stylish klassieke klokjes aanbiedt voor een betaalbare prijs. Geïnspireerd? Kijk voor meer informatie én de webshop op: www.fromanteel.nl.