MENU

Milkshake earlybird tickets te koop: Laat het zomergevoel maar...

Hed Kandi Midsummer Night Ball

maart 5, 2013 reageren (0) Views: 686 Life redactie blvd

Redactietijger gezocht!

STAGEOPDRACHT Een veelzijdige stage, waarbij de voornaamste aandacht uit gaat naar het selecteren van nieuwsonderwerpen, het schrijven van actuele/nieuwswaardige artikelen en het samenstellen van de wekelijkse nieuwsbrief ter ondersteuning van de redactie. Daarnaast werk je mee aan de content zijde van internet marketing, en zaken zoals redactionele zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en link exchange om BLVD Man verder op de kaart te zetten. Social media wordt voor jou dagelijkse kost om contact en betrokkenheid met je lezersgroep te creëren, inkomende links te genereren en bezoekers ‘een blik achter de schermen’ te geven.

PROFIEL • HBO werk- en denkniveau in de richting journalistiek of communicatie • Kennis van of affiniteit met lifestyle onderwerpen • Enige ervaring met nieuwe media en content management systemen • Enthousiast om op een redactie aan de slag te gaan

INTERESSE? Neem dan contact op met Harriet Overgaauw. E-mail : Harriet@blvd.nl Telefoon : 020- 346 31 90 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.