MENU

Redactietijger gezocht!

Volvo Sneak Preview

maart 6, 2013 reageren (0) Views: 887 Life redactie blvd

Hed Kandi Midsummer Night Ball

Hed Kandi begon in 1999 als muzieklabel in Londen en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het merk werd bekend met zowel de collectie upbeat house albums als de feesten, en is inmiddels uitgebreid met een Hed Kandi fashion lijn, diverse winkels en bars over de hele wereld en zelfs een eigen vliegmaatschappij (FlyKandi).  Dit alles heeft de mensen achter het merk echter niet afgeleid van dat waar ze het beste in zijn: feesten organiseren.  

Het Hed Kandi Midsummer Night Ball op 22 juni beloofd dan ook een spectaculaire avond te worden. Het 125 jaar oude Concertgebouw in Amsterdam wordt omgetoverd tot een waar Hed Kandi paradijs, met drie verschillende area’s waar de Hed Kandi residents (overgevlogen vanuit de hele wereld) tot diep in de nacht de draaitafels zullen laten stomen. Hed Kandi heeft nog nooit zo’n bijzondere locatie gehad en de Hed Kandi feestjes zijn altijd populair, dus de verkoop zal waarschijnlijk hard gaan. Als je er snel bij bent kan je nog één van de 50 earlybird tickets scoren voor € 27,50 (ex fee).  Te laat voor de earlybirds? Reguliere kaarten zijn verkrijgbaar voor € 35,00 (ex fee). De avond nog specialer maken dan dat’ie al is? Koop dan een VIP ticket voor € 57,50 (ex fee).

Update: we 2×2 plekken op de gastenlijst weggeven voor het Hed Kandi Midsummer Night Ball! Dus: gratis entree EN je hoeft niet tussen het gepeupel in de rij te staan. Ga naar de pagina MAIL&WIN en schrijf je nu in, of stuur een mail naar: redactie@blvd.nl onder vermelding van ‘Winactie Hed Kandi’ . 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedkandi.nl en bij alle Primera winkels.