MENU

iPad kussen: De iPad Pillow, internetten was nooit zó...

Fromanteel Tulip 60 Chrono

maart 21, 2013 reageren (0) Views: 1284 Gadgets redactie blvd

Samsung Chromebook: superlicht, snel en betaalbaar

Het nadeel van lichtgewicht laptops is vaak dat dermate klein zijn dat de gemiddelde gezonde Hollander nauwelijks op het mini-toetsenbordje kan typen. Zo niet de Chromebook, deze heeft namelijk ondanks zijn compacte formaat (hij weegt 1,13 kilo en is 2,5 centimeter dun) wél een full-size toetsenbord waardoor je efficiënt kan werken. Verder is de Chromebook voorzien van een HD-beeldscherm, een accuduur van ruim zes uur en een opstarttijd van minder dan 10 seconden.

Het besturingssysteem Chrome OS werd ontwikkeld door Google en is gebaseerd op drie hoofdpijlers: snelheid, eenvoud en veiligheid. Sinds de introductie van de eerste Chromebook in 2011 heeft Google het systeem steeds verder geperfectioneerd. Het resultaat: met de nieuwe Samsung Chromebook ben je binnen een paar tellen online, krijg je websites razendsnel in beeld en heb je via één klik toegang tot al je favoriete apps. Samsung en Google maken het gebruik nog makkelijker door de laptop automatisch te updaten, zodat je altijd profiteert van de nieuwste mogelijkheden. De Chromebook heeft tot slot ook ingebouwde beveiligingsfuncties, zodat je laptop beschermd is tegen virussen, trojans en andere malware. Je hoeft dus geen duur antiviruspakket aan te schaffen!

De Samsung Chromebook is vanaf 19 maart in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 299,- incl. BTW. Chromebooks worden verkocht via alle 41 Nederlandse MediaMarkt en Saturn winkels en online via mediamarkt.nl, saturn.nl en laptopshop.nl van Coolblue.

Tags: , , , ,