MENU

Volvo Sneak Preview

‘Geen woning, Geen kroning’ – Een dag om nooit...

maart 21, 2013 reageren (0) Views: 934 Life redactie blvd

Buitenspektakel HaRT van theatergroep Vis à Vis

Het stuk draait om een liefdesverhaal dat zich afspeelt op een afvalscheidingstation. Hier is Sam, expert op het gebied van afval scheiden, heer en meester. Op een dag wordt zijn zoon Milo verliefd op Vara, een meisje dat samen met haar familie illegaal bivakkeert op Sam’s stortplaats. De gevoelens van Milo confronteren Sam met een dilemma: in recyclen is hij een ster , maar hoe gaat hij om met menselijk overschot dat niet welkom is in de Nederlandse polders?

HaRT stelt maatschappelijke kwesties als vergankelijkheid en duurzaamheid, maar ook immigratie en integratie aan de kaak. Verwacht echter geen ‘zwaar’ stuk! Theatergezelschap Vis à Vis staat juist bekend om de komische en luchtige toon in haar voorstellingen, die overigens altijd in de buitenlucht gespeeld worden. Ook met HaRT zet Vis à Vis weer groot materieel en moderne techniek in om de stortplaats van Sam te transformeren tot een echte visuele belevenis. Per avond kunnen wel 750 toeschouwers vanaf een overdekte tribune het liefdesverhaal in een spectaculaire setting beleven. Overigens gaat HaRT pas 15 mei in premiere en dat is maar goed ook, aangezien het zich in de openlucht afspeelt.

En jij maakt kans om samen met vriend, vriendin of familielid de voorstelling gratis te bezoeken! We mogen 2 X 2 kaarten ter waarde van €29,50 weggeven, dus wees er snel bij en stuur een mail naar: redactie@blvd.nl onder vermelding van ‘ Winactie HaRT’. Als jij één van de gelukkige winnaars bent ontvang je een unieke code, waarmee je gratis twee kaartjes aan kan schaffen op een datum naar keuze.

Voor meer informatie een speeldata zie de website: www.visavis.nl