MENU

Tommy Wieringa – Het ‘eenvoudige leven’ van een literair...

Sexy Maxima: Maxima meest sexy prinses

april 25, 2013 reageren (0) Views: 1542 Life redactie blvd

Unseen 2013 maakt deelnemende galeries bekend.

Deelnemende galeries 2013 bekend         
Galeries van over de hele wereld werden door Unseen geselecteerd voor deelname aan de tweede editie, waarbij  er wordt gezorgd dat het getoonde nieuwe werk een goede en complete indruk geeft van de hedendaagse en toekomstige  fotografie. De eerste lijst van deelnemende galeries is bekend gemaakt en is te vinden op de website van Unseen Amsterdam. Het geselecteerde werk wordt door de galeries getoond op de zeer geschikte en unieke locatie, de Westergasfabriek in Amsterdam.

Festivalsfeer
Door de locatie, de inrichting en de wijze van presenteren creëert Unseen een unieke sfeer die het evenement eerder de look and feel geeft van een festival dan die van een gewone fotobeurs. Er hangt een levendige en artistieke buzz op het festival die de dialoog tussen de jonge en gevestigde kunstenaars, professionals en kunstliefhebbers stimuleert en die je nieuwsgierig maakt naar het werk. Het aanvullende programma van speciale tentoonstellingen, lezingen, inspirerende debatten in de Unseen Speakers Corner en indrukwekkende films in de Unseen Cinema, zorgt voor een verdere verdieping van  de sfeer en de artistieke dialoog.

First time buyers
Niet alleen gaat de aandacht uit naar jonge en nieuwe kunstenaars. Uniek voor een kunstevenement is de extra aandacht die wordt gegeven aan de verzamelaars van fotografisch werk en met name de first time buyers. Dit zijn de, vooral jonge, mensen die voor het eerst een (foto)kunstwerk willen aanschaffen en daarmee het begin vormen van een verzameling. Het aanleggen van een mooie collectie is een heerlijke bezigheid en een kunst op zich. Op Unseen wordt daarom extra aandacht gegeven aan de kunst van het verzamelen en komen diverse (ervarings)deskundigen aan het woord om hun kennis en ervaringen met de first time buyers te delen.

Al met al een prachtig en vernieuwend evenement, dat dit jaar zeker weer op onze agenda staat. Na het succes van Unseen in 2012 kan het haast niet anders dan dat de editie van 2013 ook weer een fantastische ervaring zal worden voor de bezoekers.

Meer informatie vind je op www.unseenamsterdam.nl

Tags: , , , , , , , , , , , ,