MENU

Unseen 2013 maakt deelnemende galeries bekend.

Harley-Davidson, a way of life

mei 1, 2013 reageren (0) Views: 2956 Life redactie blvd

Sexy Maxima: Maxima meest sexy prinses

Aan het online onderzoek deden in totaal 3.501 leden van de website mee, waarvan 1.954 mannen en 1.547 vrouwen uit 19 verschillende landen.

Van de mannen die meededen aan het onderzoek heeft 21% aangegeven dat zij onze, inmiddels koningin, Maxima de meest sexy prinses vinden. Zij wordt gevolgd door prinses Victoria van Zweden met 19%. Als derde komt prinses Mette-Marit van Noorwegen uit de bus met 17% van de stemmen. Als minst aantrekkelijk wordt groothertogin Stéphanie De Lannoy van Luxemburg aangegeven. Slechts 1,2% van de deelnemende mannen gaf aan haar het meest aantrekkelijk te vinden.

Onder de dames scoort prins Felipe van Spanje het beste. 26% van de respondenten verkoos de Spaanse troonopvolger met zuidelijke looks als favoriet. De Zweedse kroonprins Daniel is de runner-up  met 25% van de stemmen. Groothertog Guillaume van Luxemburg staat op de derde plaats en krijgt 21% van de stemmen, gevolgd door onze eigen koning Willem-Alexander, die met 16% van de stemmen een vierde plaats weet te bemachtigen. De Engelse prins Charles komt er bekaaid vanaf: Slechts 0,6% van de deelnemende dames vindt hem aantrekkelijk. Een schrale troost voor hem is dat prins Alois van Liechtenstein nog slechter scoort. Hij moet het doen met 0,2% van de stemmen. 

Ons eigen koningspaar scoort best goed in dit onderzoek, dat net voor de kroning is gehouden. Wij vragen ons af of de statusverandering van prins Willem-Alexander en prinses Maxima gisteren naar koning en koningin nog invloed heeft gehad op de uitkomst van de poll.

 

Volgens een onderzoek gehouden onder de leden van de controversiële datingwebsite voor mensen met een partner die op zoek zijn naar een affaire, VictoriaMilan.nl, komt Maxima als meest sexy prinses ui

Tags: ,