MENU

Harley-Davidson, a way of life

Sporten voor beginners

mei 6, 2013 reageren (0) Views: 1290 Life redactie blvd

L’Occitane voor de man

Scheren Elke lijn kenmerkt zich door producten die bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Cade is daarbij gericht op de man met een mening die met beide benen op de grond staat. Nieuw in deze lijn is de Cade Shaving Cream, die uitbundig schuimt en de haartjes zacht maakt voor een superglad scheerresultaat. De Cade After Shave Balm, die is verrijkt met essentiële olie van biologisch geteelde jeneverbes, is bedoeld om na de scheerbeurt de huid te reinigen, te zuiveren en te voeden zonder daarbij een vette laag achter te laten.

Verdon Gericht op de craetieve, sportieve en avontuurlijke man, biedt Verdon Pure Face Wash een diepe maar zachte reiniging van de huid. Pepermuntolie zorgt daarbij voor de zuiverende werking, terwijl het duindoornwater hydrateert. Het toegevoegde alsemextract beschermt de huid tegen vervuilende invloeden na het reinigen. De Verdon Energizing Moisturizer  vult de Pre Face Wash aan met een moisturizer die dezelfde ingrediënten bevat om de werking ervan te versterken en langer te laten duren, gecombineerd met een frisse, opwekkende geur.

L’Occitan Ontworpen als een eerbetoon aan de Provence en zijn mannen, wordt L’Occitan gekenmerkt door de ruwe en intensieve geuren van de Provence. Eau de Toilette L’Occitan is een mannenparfum met karakter dat gewaardeerd wordt door een ieder die houdt van robuuste maar verfijnde geuren. Opvallend aanwezig zijn de geurtonen van lavendel, verfijnd met de kruidige geur van verbrand hout die meteen aan de Provence doet denken.

Scheerset Behalve en uitgebreide lijn van natuurlijke crèmes, aftershaves en Eau de Toilettes, heeft L’Occitane in samenwerking met de fabrikant Plisson, die sinds 1808 scheerbenodigdheden produceert een tweetal mooir scheergereedschappen ontwikkeld. Het prachtige, in exotisch hout en verchroomd messing uitgevoerde scheermes vormt samen met de gelijknamige scheerborstel een scheerset waarmee het tijdrovende nat scheren een moment wordt om naar uit te kijken. Het scheermes heeft een verwisselbare messenkop met meerdere messen en doet zijn werk daardoor snel, nauwkeurig en comfortabel. De scheerkwast is, net als het mes, ook volgens de traditie van meester-barbiers ontworpen en vervaardigd.  De materiaalkeuze van de haren zorgen voor een  goede schuimvorming van de scheerzeep en blijven,  ook na veelvuldig gebruik zacht en soepel.
Beide een prachtig cadeau om (jezelf) te geven.

Kwalitatief hoogwaardig Bij alle producten van L’Occitane merk je meteen dat van een hoogwaardige kwaliteit zijn. De producten doen wat ze beloven en daar zijn ze ook op getest. Dit haalt de zweverigheid uit het merk, waardoor de kwaliteit beter naar boven komt en een mooi en bruikbaar product overblijft. Meer informatie vind je op de website van L’Occitane. http://nl.loccitane.com/mannen,50,2,25542,247281.htm

 

Tags: