MENU

IWC Ingenieur Automatic AMG Black Series Ceramic

SAMSØE & SAMSØE presenteert nieuwe zomercolectie

mei 13, 2013 reageren (0) Views: 1344 Fashion redactie blvd

TAG Heuer SENNA

Een van de grootste inspiratiebronnen voor TAG Heuer was Ayrton Senna. Het merk heeft in de  brillen uit de nieuwe Senna collectie succesvol geprobeerd het karakter van de iconische coureur te vangen. In het high-tech design vind je de elementen van prestatie en precisie die het merk en de coureur met elkaar verbindt. Het model Ayrton Senna is daarmee een toonbeeld van het vintage racegevoel.

Pure racerij De bril is geconstrueerd met moderne en  lichtgewicht materialen die rechtstreeks  uit de racerij afkomstig zijn. De kunststof brillenpoten zijn meervoudig aan te passen aan de wensen van de drager en de voorzijde van geperforeerd micro-elastomeer doet denken aan luchthappers op racewagens en geeft het model een sportieve uitstraling. Uiteraard is de handtekening van de racelegende zelf op de glazen van de bril vereeuwigd.

Senna Foundation De waardering en het respect voor Ayrton Senna uit zich ook in de samenwerking die TAG Heuer is aangegaan met de ‘Senna Foundation’, een fonds dat er voor zorgt dat straatkinderen in Brazilie onderwijs en een opvoeding krijgen. Een deel van de opbrengsten van de Ayrton Senna Collection wordt direct voor het fonds gebruikt. Nog een reden om een van deze staaltjes racetechniek en design in huis te halen. Meer informatie vind je op de website van TAG Heuer

Tags: