MENU

De Untouchables – Het criminele verleden van de ontvoerders...

Barbecueën als een baas

juni 5, 2013 reageren (0) Views: 2390 Life redactie blvd

Fitbit, stijlvolle slimme en gezonde armband

Al deze  gegevens worden door de Fitbit Flex geregistreerd en opgeslagen en gecommuniceerd naar de Fitbit-app op je smartphone slaat het op in jouw Fitbt profiel online. Hierdoor kun je overal en altijd bij je gegevens die realtime beschikbaar zijn. Het synchroniseren gaat geheel automatisch en draadloos. Geen geklooi meer met kabels en snoertjes dus.

In de app en het superduidelijke online profiel stel je eenvoudig je persoonlijke doelen in om fitter en actiever te worden en de Fitbit Flex helpt je op een leuke manier om bewust te blijven over jouw fitness voortgang. Ook kan je via ledjes op de Fitbit armband zien hoever je nog verwijderd bent van je dagelijkse doelen.  ’s Morgens wekt de Fitbit armband je met een subtiel trilsignaal, zodat je partner ongestoord nog even door kan blijven slapen.

In je profiel kun je verder precies bijhouden wat en wanneer je eet, zodat je meteen weet hoeveel calorieën je nog moet verbranden. Trainingen en workouts die je doet naast het lopen, rennen en klimmen van trappen kun je ook toevoegen, zodat het overzicht helemaal compleet is. Bij het verbreken van persoonlijke records kun je bovendien zogenaamde ‘badges’ behalen die je extra motiveren om net een stukje verder te gaan. Ook kun je de strijd aan gaan met andere Fitbit Flex gebruikers door profielen online te koppelen. Een ludieke manier om op afstand samen te kunnen sporten. Ook werkt de app naadloos samen met andere fitness-apps, zoals MyFitnessPal en Edomondo.

Om een compleet overzicht te krijgen van je activiteiten is het nodig om de armband 24 uur per dag te dragen, maar door het flexibele materiaal, de perfecte pasvorm en het stijlvolle uiterlijk, gaat dat prima. Je vergeet bijna dat je ‘m om hebt. Ongemerkt levert de Fitbit dus een stimulans voor een fitter en sportiever leven, een betere conditie en een goede nachtrust. Een balans die in de huidige tijden met weinig tijd voor sport en rust anders moeilijk te behalen is.

De Fitbit Flex werkt met elk type mens en is compatible met PC’s, Mac’s,  Android smartphones en de iPhone 4S en nieuwer en iPods vanaf de 3e generatie. Ook is de armband volledig waterdicht. Je kunt er dus mee zwemmen en douchen. En je kunt de Fitbit  vijf tot zeven dagen onafgebroken dragen door de krachtige lithium-ion-polynmeeraccu voordat je ‘m weer moet opladen. De ‘tracker’, de elektronica die al het werk doet, kun je uit de polsband halen en in een andere zetten, zodat je nog eens van kleur kunt verwisselen.  

De handige Fitbit Flex werkt ook samen met andere Fitbit producten, zoals de Aria wi-fi smart scale. Maar ook alleenstaand is de Flex een waardevolle aanwinst voor iedereen die ook maar een beetje met zijn gezondheid of wellness bezig is. Een echte aanrader.

Voor een overzicht van alle Fitbit producten en meer informatie over de Flex kun je terecht op de website van Fitbit.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,