MENU

Loewe Speaker 2 Go, feest om mee te nemen

De Toyota Camatte57s: Rijden en sleutelen met je kroost

juni 6, 2013 reageren (0) Views: 1539 Gadgets redactie blvd

Urbanears Slussen, ’s werelds kleinste DJ kit

Nu hoef je ze niet meer teleur te stellen omdat je je apparatuur niet bij je hebt, want met de Urbanears Slussen en je iPhone, iPod of iPad en je favo headphones heb je altijd al je mixgear bij de hand.

De Urbanears Slussen ziet er op het eerste gezicht uit al een opvallende en vrolijk gekleurde Urbanears sleutelhanger. Maar als je beter kijkt zie je twee mini-jack aansluitingen zitten. En dan merk je dat je een deel van de hanger los kunt maken waaronder nog een jackplug verborgen zit. Dit is dus geen gewone sleutelhanger. Met de plug koppel je ‘m aan je iPhone of ander Apple apparaat, waardoor je in plaats van één koptelefoonuitgang er opeens twee hebt. Eén voor je headphones en de andere is een line-out om aan te sluiten op een soundsystem. De twee uitgangen zijn volledig gescheiden en onafhankelijk regelbaar.

Bij de Slussen hoort een gratis te downloaden app die het beeldscherm van de iPad, iPhone of iPod omtovert in een kleine maar echte draaitafel, inclusief equalizers, beat-cut en synchronisatiemogelijkheden. In het midden onderaan van de duidelijke en vrolijk vormgegeven interface vind je een crossfader met daarnaast een cue-knop per kant.  De app werkt prima en zonder haperen, dus je kunt echt leuke mixen maken. Zelfs scratchen gaat prima. De geluidskwaliteit van de Slussen is ook dik in orde.

De Urbanears Slussen is daarmee het krachtigste en kleinste afterpartywapen dat op dit moment beschikbaar is en omdat ‘ie zo groot is als een sleutelhanger, kun je ‘m echt altijd bij je hebben. Instant party, just add friends.

De Slussen is verkrijgbaar in vier kleuren en kost rond de €15,- Meer informatie vind je op de website van Urbanears.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,