MENU

Fitbit, stijlvolle slimme en gezonde armband

Crime time: Mink Kok, denker en delinquent

juni 6, 2013 reageren (0) Views: 1173 Life redactie blvd

Barbecueën als een baas

Voor de dames die nog zijn blijven hangen: Geef je vent zo’n ding. Doe het. Vraag niet waarom, doe het gewoon! NU! Je kunt vanaf hier stoppen met lezen.

De V8 Hot Rod grill is de ultieme barbecue voor de petrolheads onder ons. Mannen die aan auto’s sleutelen, motoren customizen, boten bouwen. Hell, zelfs mannen die alleen af en toe handgereedschap hanteren vinden dit het einde. Een gril in de vorm van een echt Amerikaanse V8 motorblok, zoals je ze terugvindt in dikke Chevy’s, Caddy’s en powerboats. En op ware grootte!

De cilinderkoppen en de spruitstukken zijn één geheel dat je omhoog op kunt klappen. Daaronder vind je dan het RVS grilrooster. Het vlees gaart onder de deksel net zo makkelijk als bij andere dekselbarbecues. Temperatuur bepaal je door met je tong het grilrooster te voelen, of door gebruik te maken van handige ingebouwde thermometer als ze daar weer moeilijk over gaat doen.

De uitlaten zijn natuurlijk volledig functioneel als rookafvoer en maken het sfeertje helemaal af. De twee RVS branders van deze Hot Rod grill gebruiken naar keuze, propaan, butaan of LPG-gas als brandstof. En door de elektronische ontsteking hoef je bij het aansteken geen armhaar te verliezen.

Mocht er nou een keer een enkele dag zijn dat je ‘m een keer niet gaat gebruiken, dan dek je ‘m af met de meegeleverde hoes. En dan rol je ‘m zo de garage in door de handige wielen met rem en moon-hubcaps.

Deze echte Amerikaan is een gegarandeerde hit op feesten, partijen en whenever en is verkrijgbaar voor een schamele €899,- Meer informatie vind je op de website van de importeur.  Burn, baby, burn! 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,