MENU

Videoproject ‘Just Like You’

Stoer, fris, Franzel!

juli 9, 2013 reageren (0) Views: 1162 Fashion redactie blvd

Amsterdam International Fashion Week

Wij hebben er weer zin in : de Amsterdam International Fashion Week. Vanaf 12 juli tot 16 juli staan de dagen bij ons dan ook weer volgepland met allemaal modeshows. Om ons eigen overzicht niet kwijt te raken en om jullie een handje op weg te helpen naar de juiste shows volgt hier een kort overzicht waar jij dit seizoen heen moet! : 

MaryMe- Jimmy Paul ( 12-07 )

Dit fashionduo gaat op de openingsavond Amsterdam rocken. Met een gave mix van architectuur, kunst en mode geven MaryMe- Jimmy Paul ons een unieke kijk op de wereld. Ze exposeerden in het verleden naast onder andere Prada en Maison Martin Margiela en werkten voor magazines als Vogue en ID-Magazine. 

 

Eric Franzel  ( 13 – 07 ) 

Een jonge, werkende all-round kunstenaar die we zouden kunnen kennen van Holland’s Best Fashion Designers. Bij zijn internship bij Tailor & Co leerde Franzel de waarde van tailored clothing. Na twee jaar ontwerpt de hebben voor andere labels mag hij het a.s. zaterdag zelf laten zien! 

FRANCISCO VAN BENTHUM ( 15-07 ) 

Wat moet de Fashion Week blij zijn dat een topdesigner in het formaat van Francisco van Benthum wederkeert naar de Amsterdam Fashion Week. Zijn collecties zijn dan ook wereldwijd verkrijgbaar en dat is uiteraard zijn doel ook met zijn nieuwe collectie geinspireerd op duiken en de onderwaterwereld. 

Allan Vos ( 16-07 ) 

Hij werkte eerst als kostuum-ontwerper voor het theater maar debuteerde op de Amsterdam Fashion Week in juli 2012. Eén jaar later mag hij zijn kunstje, die tussen dandy en sportief nijgt, weer vertonen. Hier kijken we naar uit! 

Cold Method ( 16-07 ) 

Met successen door heel Europa mag Amsterdam Fashion Week zich weer in de handen klappen dat Cold Method zijn collectie weer toont op de Amsterdamse catwalk. Cold Method staat voor kwaliteit, design en betaalbare kleding. A must see voor de BLVD man. 

Meer informatie vind je hier. 
 

Tags: