MENU

Oops, did you do it again?

Dry January, Dry 2020 of toch niet?

januari 31, 2020 reageren (3) Views: 3943 Events, Life Larissa Hendriks

Als welk Valentijnstype ga jij naar Terug Naar Toen Valentijn special

Hoe vier jij dit jaar Valentijnsdag? Tegenwoordig maakt het niet uit hoe of met wie je Valentijn viert. Bezet of niet, we hechten er niet zoveel waarde meer aan (#vroegerwasallesbeter). Een gewone vrijdag dus, totdat Terug Naar Toen bekend maakte een groot Valentijnsfeest te vieren in Oliva! 

Wie ben jij in twee weken? Ben jij een Kluizenaar, Wieltje teveel, Twijfelaar of Vrijgezellig? Welke van de drie ook het best bij jou past, iedereen kan een kaartje verkrijgen voor het leukste feest van de avond via deze link.

De Kluizenaar

Je hebt niet alleen geen partner, maar ook heb je geen vrienden om de dag mee te verlichten. #wefeelsorry. Echter, betekent dit niet dat je geen social skills hebt. Maak van 14 februari de dag om een praatje te maken met de mensen om je heen, neem bijvoorbeeld voor al jouw collega’s bonbons mee. Nu beginnen mensen tegen je te praten, ze vinden het leuk dat je iets meebrengt en wie weet hou je hier een nieuwe vriend of vriendin aan over. Mocht dat echt niet lukken, dan is er altijd nog het feestje in Oliva. Get out of the house! Hier kan je ongegeneerd mee blèren met hits van vroeger, en wat brengt ons meer samen dan nostalgie?!

Een Wieltje Teveel

Je hebt vrienden, maar jouw vrienden hebben een andere partner op #1 staan. #alsosad. Laat je hoofd niet hangen. Wees die vrolijke snuiter die zich niet uit het veld laat slaan door een gebrek aan een partner op deze dag. Maak nieuwe vrienden, zorg dat zij ook 18+ zijn, neem ze mee naar Terug Naar Toen en gooi de heupjes los op Britney Spears. Gegarandeerd een heerlijke vrijdagavond!

De Twijfelaar

Hoe zit het nou? Zit je wel of niet in een relatie? Of heb je het helemaal verkeerd ingeschat en ben je gewoon een bootycall? Pay attention people! Je zou geen Valentijnsdag nodig moeten hebben om dit uit te vogelen. Mocht je niet zeker zijn over je eigen gevoelens? Een feestje op Rembrandtplein is de test. #temptationparty. Met alleen maar leuke, knappe en gezellige mensen verdeeld over wel drie zalen kom je er snel genoeg achter hoe sterk jouw gevoelens zijn voor jouw partner. Alles begint bij jezelf.

Vrijgezellig

De tijd van je leven! #nostress. Jij hebt geen twijfels, jij hebt geen verwachtingen, jij hebt geen verplichtingen, jij hebt geen liefdespartner. Wat of wie jij ook wil doen, dat kan. En niet alleen op 14 februari, maar het hele jaar door. Geen advies voor jou, geniet van alles en iedereen, just be save.

Voor iedereen, welk Valentijnstype je ook bent, enjoy the night!

Terug Naar Toen
Vrijdag 14 februari 2020
22:00 – 05:00

Tags: , , , , ,