MENU

Arcade & PC Koffietafel

De beroemde Petzval Portret Lens is terug!

juli 31, 2013 reageren (0) Views: 1107 Gadgets redactie blvd

Nautica NST 02

NAUTICA WATCHES komt met een nieuw sporthorloge op de proppen. Inderdaad, daar worden wij blij van. Nautica Watches is inmiddels een gevestigde naam binnen de horlogemerken maar weet zichzelf keer op keer te onderscheiden van de rest. Ditmaal wordt de NST Chrono collectie verrijkt met de nieuwe NST 02. Het geavanceerde uurwerk van de NST 02 heeft een chronograaf, draaiende lunetten, lichtgevende wijzers en een verzonken tachymeter. Dit is allemaal verwerkt in een prachtig ontwerp met authentieke nautische details, zoals we gewend zijn van hét ‘zeilmerk’.

DE NST 02 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen : de chronograaf uitvoering is beschikbaar met een datumvenster en stopwatch funtie die 24 uur, 60 minuten en 60 seconden aanduidt en de multifunctionele versie heeft een dag, datum en 24-uurs indicator, handige gadgets voor een zeilwedstrijd op de Friese Meren.

De kleurrijke accenten op het uurwerk versterken bovendien de avontuurlijke uitstraling van het horloge. Het unieke ontwerp met kleurrijke siliconen band is een mooie toevoeging aan de steeds groeiende Sea of Color collectie. Beide uitvoeringen zijn trouwens waterdicht tot 100 meter diepte. En dat is weer handig om te duiken in de Caribische Zee, nietwaar?

 
 

Tags: