MENU

Unieke bodypaint (alleen te zien met UV licht)

Modellen laten zich taseren door fotograaf

augustus 27, 2014 reageren (0) Views: 1083 Life redactie blvd

Mysteryland 2014 – Today is a gift!

Een avond van tevoren kan je al bijna niet in slaap vallen. Verzonken in gedachten denk je aan de dag van de morgen. Wat zal er allemaal te doen zijn? Welke stages wil ik allemaal bezoeken? Wie ga ik ontmoeten en hoeveel tijd heb ik dan nog over? De uurtjes verstrijken totdat het ’s ochtends tien uur is. Met zorg uitgekozen partyoutfit aan en op tijd vertrekken aangezien het festival opent om 11.00… En daar moet je bij zijn natuurlijk!

Mysteryland 2014 is begonnen! 
Eenmaal aangekomen, iets na de openingstijd, klinkt in de verte de stem van een energieke VJ. In rijen lopen we naar de ingang van Mysteryland. Iedereen omvangen door gezonde spanning, tenminste je neemt aan dat zij dat ook voelen. Shit, contant geld vergeten voor een kluisje. Des Mysterylands wordt er door een onbekende gelijk cash voorgeschoten. Mysteryland 2014 is begonnen!

Screen Shot 2015-03-04 at 5.45.16 PM

Het terrein verkennen
Na het halen van je muntjes besluit je eens een grote verkenningsronde te maken. Het Floriadeterrein is omgetoverd tot een sprookjesachtig landschap met achter elke boom en struik een kleine, creatieve verrassing. Van een torenhoge, lief uitziende knuffelbeer met omringende zachte vriendjes tot een chil gamecenter. En van The Healing Garden waar innerlijke rust teruggevonden kan worden tot een heldere, frisse waterbar. Het liefste spendeer je overal een uurtje maar er is te weinig tijd!

“Overal is het mooi, spannend en heerlijk!
Rond 15.00 draait Brennan Heart op Q-Dance, Joris Voorn op Main en Julian Jordan bij ‘Don’t Let Daddy Know’. Keuzes maken, daar draait Mysteryland om. Alleen in dit geval is er geen mogelijkheid tot een foute keuze of ‘achteraf spijt’, overal is het mooi, spannend en heerlijk!  De mysterieuze bospaadjes leiden je naar Main Stage waar een partycrowd van een aantal duizend man aan het water opdoemt.

Screen Shot 2015-03-04 at 5.45.24 PM

Nieuwe vrienden gemaakt! 
Voordat je het in de gaten hebt zijn er een aantal uur verstreken waarin je inside hebt gestampt bij Qult, hebt meegeblèrd met Yellow Claw x Frans Bauer in Heineken Star Club, nieuwe vrienden hebt gemaakt bij Dirty Dutch, aandachtig hebt gestaard naar een graffiti-artiest en tot rust bent gekomen in een hangmat. Na het eten van een biologisch frietje, hier ontmoetten je nieuwe en oude vrienden elkaar, besluiten jullie op pad te gaan naar Q-Dance, Zatox draait!

Laatste uurtje
Aan het einde van de avond sta je met je handjes in de lucht bij Steve Aoki. Het einde nadert en met een gevoel van euforie kijk je om je heen. Feestende, gelukkige, blije mensen. Een glimlach hier, de ogen gesloten daar en een schouderklopje van achter. Het lachende gezicht van een stralend meisje die op je rug springt. Feestend het laatste uurtje van Mysteryland 2014 in!

Screen Shot 2015-03-04 at 5.50.21 PM

MYSTERYLAND, SEE YOU NEXT YEAR! 

Beeld : Mysteryland  

Tags: ,