MENU

Wij brengen je tips tegen koude voeten

Romantisch samen sporten met jouw Valentijn

februari 13, 2019 reageren (3) Views: 1709 Life Veerle van Dam

Iemand dumpen? Zeg het met Pleurop!

Het zat er weer aan te komen: een Valentijns-item! Want het is natuurlijk één van die dagen waarbij wordt stilgestaan, of je het nou wilt of niet. Ik geloof dat we diep van binnen dol zijn op deze dag, maar dat we ook allemaal beseffen dat het ietwat overdreven is. Maar ach, who cares?! Vier de liefde, natuurlijk elke dag, maar op Valentijns tóch een beetje extra. Mocht je nou iemand liever aan de kant zetten, dan hebben wij dé dumpdienst voor jou! Verbloem het niet langer. Zeg het met Pleurop.

Relaties zijn er om uit te maken, maar leuk is het niet. Stuur iemand een verlept bosje bloemen om alvast de toon te zetten.

We houden allemaal van de liefde, dat is niet te ontkennen. Maar wat als je allang verstrikt bent geraakt in een relatie waar je die liefde niet uithaalt? Dan wordt het toch hoog tijd om de stekker eruit te trekken. De échte kanjers doen het op Valentijnsdag. “Wij geloven dat het uitmaken van een (slechte) relatie een stap dichterbij de juiste liefde is,” aldus Max Pater van Tosti Creative, het initiatiefnemende bureau achter Pleurop. Vanaf dit jaar is Pleurop dan ook in heel Nederland beschikbaar.

Pleurop maakt het simpel

Pleurop is nieuw leven in geblazen om jouw relatie gemakkelijker te verbreken. Naast het sturen van het welbekende pakket dooie bloemen, kunnen toekomstige vrijgezellen vanaf dit jaar kiezen om een leerzame workshop uitmaken te volgen, een vies luchtje op te sturen naar de ex-lover of een pechvogel in het buitenland te dumpen.

Waar Pleurop eerst alleen een bos dode bloemen en een vervelende brief in het assortiment had, is de dienst er dit jaar flink op vooruit gegaan. Het vieze luchtje is bijvoorbeeld te verkrijgen in de aroma ‘Visolie’ of ‘Azijn’.

Tijdens de workshop ‘Uitmaken’ leert de kandidaat over alle do’s and don’ts op het gebied van dumpen. Want het is nog een kunst om jouw punt écht duidelijk te maken. Nee, het is echt geen grap. En wat maakt het uit dat het Valentijnsdag is? Het is gewoon donderdag. Om de verbroken relaties te vieren is er op 14 februari het Pleurop Singles Feest in Amsterdam. Just you and all your single friends.

Uiteraard kijkt Pleurop verder dan de neus lang is. Want ambities om internationaal te gaan, die zijn er zeker! Sinds dit jaar maakt namelijk ook Duitsland gebruik van de dumpdienst. Deze week is het ook nog mogelijk om je toekomstige ex te dumpen met een verlept boeket of een stomme brief.

Opgeruimd staat netjes. Wij zeggen: Pleurop en geniet van jouw vrijgezellige Valentijnsdag!

Tags: , ,