MENU

The Heineken Sub

Pinterest’s nieuwe HQ

oktober 27, 2013 reageren (0) Views: 839 Life redactie blvd

Brugal Refreshingly Dry Bar Contest

Refreshingly Dry Experience
Op 21 oktober was BLVD aanwezig in het prachtige Hôtel Droog tijdens de Refreshingly Dry Experience voor speciaal geselecteerde slijters, bareigenaren en bartenders. In het historische center van Amsterdam is Hôtel Droog gevestigd. In dit authentieke, 17e eeuwse Herenhuis is er de mogelijkheid om op een bijzonder plek iets te eten, te drinken, exclusief te winkelen, tentoonstellingen te bezoeken, schoonheidsadvies te krijgen, een wandeling in de tuin, lezingen of zelfs voor een overnachting. En Brugal viert hier haar 125e verjaardag. 

Brugal XV
De 125e verjaardag van Brugal, de premium en authentieke rum uit de Dominicaanse Republiek, wordt dit najaar gevierd met de herlancering van Brugal Especial Extra Dry en de Brugal Añejo. De vertrouwde en unieke droge rums met het herkenbare netje zijn in een nieuw en bijzonder jasje gestoken. Als klap op de vuurpijl lanceert Brugal een nieuwe generatie van Dominicaanse rum, de Brugal XV. 

De gasten konden de gedurende de avond genieten van allerlei tastings, kleine workshops en werd er zelfs gedominood (een traditioneel, oorspronkelijk spel dat men onder de bomen speelde tijdens het rijpproces). De avond werd afgesloten met de Refreshingly Dry Bar Contest. Yoel van Eer won de hoofdprijs van de avond : een eigen cocktailbar voor één avond samen met internationaal drankexpert Wayne Collins. 

 

Tags: