MENU

Mina | DIY Project

Massimo Dutti Lookbook Special Events

december 5, 2013 reageren (0) Views: 2698 Fashion redactie blvd

Koll3kt – Nederlands Mannenmerk

Koll3kt
Koll3kt
is een nieuw Nederlands mannenmerk dat staat voor ‘Luxury Performance Clothing’ en richt zich op de stijlbewuste man die mode, kwaliteit en innovatie belangrijk vindt. En net als dat jij je handschoenen, trui, muts en sjaal bij elkaar verzamelt om de kou in te duiken staat ‘Koll3kt’ hier voor het verzamelen, waarbij een enkel product in een verzameling op zichzelf uniek wordt en waarbij de drang ontstaat om meer te ‘verzamelen’. 

Koll3kt werkt met ‘Superior Goods’ en geloven zeer in het comfort en gebruiksgemak. Dit heeft geresulteerd in multifunctionele kleding, voor een groot gedeelte gemaakt in Italie, in stijlvol design met oog voor functionele details, gebruik van hoogwaardige kwaliteiten en innovatie.

 

“Be Yourself, Everyone Else Is Taken” – Koll3kt Your Identity –

Kenmerkend in de ontwerpen zijn de stoere vergrijsde kleuren en de veelzijdige aspecten: technische materialen die ademen en toch water- en vuilafstotend zijn, breigoed wat niet prikt, zachte kwaliteiten die zorgen voor een verfijnde pasvorm en stretch stoffen voor plezierig draagcomfort. (Lookbook

De details maken het design. Onze details zie je terug in de functionaliteit. Zo zijn de zakken van de jassen gevoerd met zachte fleece voor extra warmte en hebben diverse jackets speciale ‘smartphone’ pockets.

Elk product heeft zijn eigen verhaal en dit is terug te vinden in de speciale hangtag. Deze bevindt zich in de nek van ieder product in de unieke hangtag pocket. 

Tags: