MENU

Interview: Batul Loomans (Buddha to Buddha)

A Taste of the Big Apple – NY Cityguide

december 10, 2013 reageren (0) Views: 941 Travel redactie blvd

Maalifushi resort by COMO

Maalfushi Beach Resort
Een luxe resort op de Malediven…zucht! Officieel is dit luxe Maalifushi by COMO resort nog niet geopend, maar we verwachten dat het tegen die tijd storm gaat lopen met allemaal zonaanbidders. Gelegen aan het heldere, turquoise water van de zuidelijke gelegen Thaa Atoll.

The Maalifushi beschikt over 66 kamers waarvan sommigen gelegen op het land en sommigen op het water, jawel. Hier bevinden nog steeds ongerepte stukken koraalrif, niet aangetast door El Nino (sterke opwarming van het koele zeewater). Hierdoor is deze locatie uitermate geschikt om te duiken/snorkelen. The Maalifushi heeft zelfs haar eigen onderwater specialist rondlopen. Mocht je wat willen weten… 

The Maalfushi is het enige reort in the Atoll, omringd door een paar onbewoonde eilandjes gelegen in de Indische Oceaan. Hierbij hoort één onbewoond eilandje bij het resort waar exclusieve clienten ongelovelijk romantisch kunnen dineren of picknicken. Cocktailtje, mooi uitzicht = genieten. 

Het is ongewoon voor de Malediven, maar onder de water-accomondaties is het water perfect glad zonder stenen en uitstekende rotsen. Het interieur van de appartementen is ontworpen door de Japanse ontwerper Koichiro Ikebuchi, het eiland zal ook een Japans seafood restaurant uitkijkend op de zonsondergang faciliteren. Ook komt er een 44m zwembad, een gezonken sushi bar en één van de grootste spa’s van de Malediven. 

Tags: