MENU

The BlackBerry Porsche Design P’9982

LG onthult nieuwe lijn 4k oled

december 10, 2013 reageren (0) Views: 706 Gadgets redactie blvd

LG’s Curved OLED

LG’s Curved OLED
Waar wacht je nog op?

Verveeld wacht je in de regen tot de parkeerhulp je auto komt voorrijden. Het is 22:30, vrijdagavond. Na de zoveelste meeting in de avond had je even tijd om met wat vrienden te relaxen in de hotelbar. Zij raakten aan de praat met een groepje vrijgezelle dames, jij besluit het voor gezien te houden. Het was een lange dag. 

Een halfuur later open je de deur naar je appartement. Je hangt je zwarte trenchcoat aan de kapstok, schenkt twee glazen whiskey in en laat je met een diepe zucht neervallen op een stijlvolle designbank. Het ene glas in je linkerhand, het andere gevulde glas nog wachtend op de salontafel.

Voor je hangt de flinterdunne 55” Curved OLED TV van LG met een licht gebogen, curved, beeldscherm. Hierdoor is het hele schermoppervlak op gelijke kijkafstand van het oog, dit zorgt voor een ongekende indrukwekkende beeldkwaliteit. De OLED’s in de TV zenden zelf licht uit, no backlight needed. Een waar kunstwerk.

Je hoort een sleutel in het voordeurslot. Een vrouw in a little black dress stapt het appartement binnen, pakt het glas whiskey en neemt een slok.  Met rassé schreden nadert ze de bank en komt uitdagend naast je zitten. Ze wendt zich naar de tv en kijkt je daarna vragend aan. “Waar wacht je nog op?”

LG’s Curved OLED TV is met het gebogen, IMAX-achtige scherm, de unieke beeldkwaliteit en de doorzichtige voet een waar kunstwerk én nu verkrijgbaar bij Electro World. Hier kan je vaak exclusieve producten krijgen die nergens anders in Nederland te vinden zijn. Liever op je stijlvolle bank blijven zitten met een whiskey (of twee) ? Geen probleem. Electro World biedt full service incl. bezorgen en installatie van het apparaat!

Vind je gebruiksvriendelijkheid belangrijker dan duurzaamheid? Vind eenvoudig het beste en voor u meest geschikte product via ‘Beste Selectie’. Ervaar de toekomst van televisie! Kijk op www.electroworld.nl voor een winkel bij u in de buurt of kom naar stand 100 op de Masters of LXRY Fair.

Tags: