MENU

LG’s Curved OLED

LG G Flex

januari 2, 2014 reageren (0) Views: 719 Gadgets redactie blvd

LG onthult nieuwe lijn 4k oled

LG onthult 4k-oled lijn 
Op de IFA elektronicabeurs in Berlijn toonde LG al een 77″model, maar die had een ander ontwerp dan die we nu te zien hebben gekregen op de afbeelding. Grote mogelijkheid is er dat als het gaat om een prototype de kans groot is dat er een vergelijkbaar model binnenkort zal verschijnen. In september verscheen de 55″-tv curved oled in Nederland (BLVD testte de curved oled uit, binnenkort de review). 

De schermen hebben vier keer zoveel pixels als full-hd schermen en een resolutie van 384-x2160 pixels. Naast rode,groene en blauwe pixels is daar nu ook een witte subpixel bijgekomen. LG heeft tevens het patent op deze WRGB LED pixel techniek. 

Telecominsider Evan Blass plaatste onlangs op zijn Twitteraccount (@evleaks) een foto van een andere televisie ‘webOS tv’ met een extreem dunne tv-rand. Details over dit model zijn echter nog niet bekend. Wel zien we een interessante interface met apps als Facebook en Skype.

Wij zijn benieuwd wat LG de komende tijd nog voor ons in petto heeft, ze lijken in ieder geval de lat steeds hoger te leggen! Binnenkort meer over LG! 

 

Tags: