MENU

The Longhouse Holiday Villa

Lakaz Chamarel Exclusive Resort

januari 20, 2014 reageren (0) Views: 999 Travel redactie blvd

Amari Phuket resort of Patong Bai

Amari Phuket resort of Patong Bai
Geloof me, het schrijven van een kort artikel als deze is best interessant, maar tegelijkertijd ook erg confronterend. De aanblik van zon, zee en strand doet mij verlangen naar een lange vakantie van minimaal vijf weken. Vliegtuig instappen en weg ben ik. Helaas gaat dat voor mij nog even duren… Desalniettemin reizen we in gedachten af naar een paradijs op aarde en ja, dan kom je al snel in Thailand terecht! 

Amari Phuket, voorheen bekend als Amari Coral Beach Phuket, is een luxe resort gelegen bij Patong Beach, ver weg van de luidruchtige stad Patong Town, Thailand. Het 18 maanden durende renovatieproces heeft dit resort aanzienlijk doen veranderen. Een nieuwe naam, look, kamers, publieke ruimtes, spa en restaurants. 

Einde 2013 werd het nieuwe design onthuld. De superior en deluxe gastenverblijven van het Amari resort hebben een frisse nieuwe look gekregen evenals de lobby. De restaurants hebben ook een stijlvolle makeover ondergaan. La Gritta, het Italiaanse restaurant met een uniek uitzicht, is geperfectioneerd en heeft nu beschikking over een nieuwe guest lounge, was en omkleedruimte en zelfs een bibliotheek. 

Het Amari biedt 197 kamers aan, allen op een ideale locatie met adembenemend uitzicht over de Andaman Sea. Snorkelen en duiken zijn hier zeker aan te raden. Avontuur en relaxen gaat in het Amari Phuket resort hand in hand. Enjoy your trip! 
 
 
 

Tags: