MENU

Aan de Amsterdamse Grachten

Taste of Amsterdam

april 15, 2014 reageren (0) Views: 1155 Life redactie blvd

Gin & Tonic Friday @ The Harbourclub

Gin & Tonic Friday
Gin & Tonic, de iconische en verfrissende longdrink gaat al een aantal jaartjes mee. Kenners en trendsetters zijn het er dan ook over eens: Gin & Tonic is dé ultieme combinatie van mixer en spirit. Aan boord van de cruise kregen we van Mister Cocktail, Albert van Beeck Calkoen, een uiteenzetting over de achtergrond van de Gin. In het kort samengevat: de Gin dankt zijn populariteit aan de medicinale werking. Zo werd de jeneverbes gezien als het redmiddel tegen zwarte pest. Wellicht is dit anno 2014 niet meer relevant, toch is de in-tonic-aanwezige stof kinine wel bewezen als werkbare antistof voor malaria. Gin & Tonic dus maar meenemen in de koffer naar Afrika? 

The Harbour Club
Niet alleen de Gin & Tonic heeft zich de afgelopen jaren op een positieve wijze ontwikkeld. Ook The Harbour Club bewijst weer eens dat ze niet stil staan. Een nieuwe barkaart voor de ‘warme’, Nederlandse seizoenen met daarop klassiekers en eigen creaties, heerlijke garnituren, top class bartenders en personeel (!) en een voor Amsterdam unieke ambiance. Op de kaart kunnen we een rijk vis-en vleesassortiment terug vinden. 

The Harbour Club organiseert iedere vrijdag: ‘Thank God it’s Gin & Tonic Friday’. Tip: kom tussen 17:00 en 19:00 en ontvang een tweede van het huis.

See you friday! 

Meer informatie: The Harbour Club 

Tags: