MENU

Smokin’ Barrels opent haar deuren!

Hoverboard in real life – Devinsupertramp

mei 26, 2014 reageren (0) Views: 1376 Life redactie blvd

Prince verleidt en bespeeld vol Ziggo Dome

De liefhebber is natuurlijk al jaren bekend met het reportoir van de markante Prince. Wij waren met name nieuwsgierig naar de performance van Prince (en of we de lyrics van Purple Rain nog hadden onthouden). Zou hij ‘het’ nog hebben? Welke hits uit z’n oeuvre zal hij ten gehore brengen? Hoe gaat het publiek reageren? Onze mijmeringen werden vanaf het eerste moment direct van tafel geveegd. 

De kleine wereldartiest zette een wereldshow neer, het publiek ging uit haar dak en recensenten van de grote kranten schrijven over de beste show ooit. Geldt dan toch ‘Klein van stuk, groot in daden’? 

Wanneer we de Ziggo Dome betreden zijn het vooral de paarse en lila outfits die in het oog springen. Hier en daar horen we mensen al meezingen in de gangen, de sfeer zit er lekker in. We hebben er zin in! Prince vangt aan met ‘Let’s Go Crazy’, de mensen genieten.  Prince speelt met het publiek en hij verleidt gemakkelijk de toegestroomde 17.000 man.  

We mogen genieten van hits als ‘Kiss’, ‘Raspberry Beret’ en ‘Controversy’. De ene uitvoering nog fijner voor de oren dan de ander. De show kreeg een spectaculair einde met een prachtig expressieve uitvoering van ‘Purple Rain’. Kan het nog beter? Als wij de avond in het kort zouden omschrijven: Hartstocht, liefde en een passie voor muziek. Prince heeft het nog! Wij kijken, met de paarse confetti nog in ons haar, terug op een heerlijk concert. 

Tags: