MENU

Hoverboard in real life – Devinsupertramp

Fast Food Like The Ad

juni 18, 2014 reageren (0) Views: 1315 Life redactie blvd

Amsterdam West is Amsterdam op zÂ’n best

Zonnebaden op het dakterras

Doe je bij Floor 17 op het dak van het Ramada Hotel. Deze openlucht skybar heeft een panoramisch uitzicht over de stad, en is zonder twijfel een van de beste plekken om te zonnen en genieten in Amsterdam. Met muziek, goed eten en lekkere cocktails is Floor 17 perfect voor een feestje of dagje uit. In New York zijn skybars al de plek waar New Yorkers een avondje uitgaan, nu volgt Amsterdam! 

Een filmpje pakken

De Filmhallen wordt de nieuwste bioscoop van Amsterdam en is het zusje van the Movies, de oudste bioscoop van Amsterdam. Vanaf september 2014 worden in de Filmhallen dagelijks de laatste films vertoond in 9 sfeervolle filmzalen. Zowel de betere films uit Hollywood als bekroonde films uit Europa en de rest van de wereld krijgen uitgebreid de ruimte. 

Leuk boodschappen doen

Doe je bij Bilder & De Clercq aan de Bilderdijkstraat en De Clerqstraat.

Dit is een winkel ingericht naar overheerlijke gerechten, waarbij alle ingrediënten van een bepaald recept in de juiste hoeveelheid voor één of twee personen worden aangeboden. Bij deze bijzondere winkel vind je altijd wat lekkers om eten, en hoef je je geen zorgen meer te maken over het verzamelen van de ingrediënten.

Goede vis eten aan het water

Doe je bij het beste visrestaurant van Amsterdam: Nevy. Visrestaurant Nevy is dé perfecte plek om te ontspannen, heerlijke gerechten te proeven, mooie wijnen te proberen en te genieten van een bijzonder uitzicht op het IJ. Met een zonovergoten terras aan het IJ is het de beste plek voor een stukje vis en een glas wijn. Het nieuwe Gin & Tonic menu van Nevy is nog een extra goede reden om hier snel langs te gaan!

Worst eten & wijn drinken

Doe je bij wijncafé Worst; dit is een wijncafé of eigenlijk een bar á vin of enoteca. Bij Worst betekent gastvrijheid goed eten en goede wijn. Met een groot aanbod aan overheerlijke huisgemaakte zuidelijke worsten, hammen en patés is het de perfecte plek voor een lekkere borrel of worstdiner.

Spaghetti in west

Doe je bij de Spaghetteria. De succesvolle Spaghetteria heeft een tweede vestiging geopend in Amsterdam West. In deze intieme pasta-bar kan je plaats nemen aan een grote robuuste tafel of gezellige vensterbank, waar ze je een van de zes traditionele pasta recepten uit Italië serveren. Deze favoriete pasta-bar staat voor heerlijk eten, goed gezelschap en een leuke sfeer!

Een goed stuk vlees eten

Doe je bij Meat West in de nieuwe Hallen in West. Het subtiel ingerichte Meat West wordt de ‘place-to-eat’ in Amsterdam West. Het beste vlees en grill technieken, en de meest verse bijgerechten maken samen de Meat West beleving. De ‘stoere’ kaart met een bijzondere samenstelling van vleesgerechten maakt dit een heerlijke plek voor een borrel en diner. Bij Meat West draait het om het proces van begin tot eind, van rijpkast tot open grill, van het perfecte glas wijn tot de ultieme medium rare. Een extra mooie toevoeging is het ruime terras, waar men vóór het diner heerlijk kan borrelen .

In de zon zitten met een kop koffie en stuk gebak 

Doe je vanaf deze zomer bij Brasserie Halte 3 in de nieuwe Hallen.  Brasserie Halte 3 wordt de ideale plek voor een heerlijke espresso met een stukje taart. In deze sfeervolle en ‘vintage – chique’ ruimte zal er een kaart worden aangeboden met klassieke en vernieuwende gerechten voor zowel ontbijt en lunch als borrel en diner. Met een zonovergoten terras is het meteen de beste plek voor een hapje en drankje in de zon!

 

Heerlijk hapjes doen in een oude tramremise 

Doe je bij de Foodhallen in de nieuwe Hallen; deze opent na de zomer. De Foodhallen is geïnspireerd door ‘indoor food markets’ zoals deze in bijna elke metropool te vinden zijn. Dit onmisbare concept voor een ‘big city life’ wordt de beste plek om in een authentieke industriële sfeer een hapje en drankje te nuttigen. Bezoekers van deze culinaire markt ontdekken het beste wat Amsterdam te bieden heeft onder één dak.

Van gezonde salades en juices genieten

Doe je bij Juice&Salad. Juice&Salad brengt gezonde natuurvoeding naar het centrum van Amsterdam. Het overheerlijke en super gezonde menu bestaat uit een grote diversiteit sappen, smoothies, yoghurts, lunchsalades, sandwiches en maaltijdsalades welke à-la-minute bereid worden. Veel van de ingrediënten worden biologisch verbouwd op de boerderij van een van de oprichters!

Tags: