MENU

The Banyan Tree Ungasan Resort in Bali

BLVD Gaat Met Diageo Op Whisky-tour!

juni 24, 2014 reageren (0) Views: 856 Travel redactie blvd

The One & Only Hayman Island resort

Gelegen op het iconische Hayman Island, The One & Only zal je versteld doen staan. Na de miljoenenrenovatie kun je hier terecht voor een heerlijke vakantie (of huwelijksreis). Hayman ligt in het middel van Australie’s Great Barrier Reef en is omgeven door een waanzinnig mooi ecosysteem van koraal en maritiem leven. Alleen dat zou al genoeg reden moeten zijn om direct je koffers te pakken…

The Whitsundays worden erkend als ’s werelds meest prachtige uitgestrekte kustlijnen. De 74 eilanden, waarvan er 66 onbewoond zijn, liggen in het rustige water van the Pacifische Oceaan. Nog een reden: romantische, lange strandwandelingen. Hier beleef je ze! 

Het resort is ontworpen door het Australische design-bureau DBI Design. De nieuwe Hayman kamers en suites bieden de gasten een aantrekkelijk, panoramisch uitzich over de oceaan en lagoon. Ook zijn er luxe beach villas en penthouses beschikbaar (waarvan er één is ontworpen door Diane Von Furstenberg). Genoeg opties! 

Het interieur straalt luxe uit en is mooi in harmonie met het omliggende natuurgebied. Ben je verveeld dan kan je gebruik maken van de sportfaciliteiten of een duik nemen met de biologen én duikexperts aanwezig. Anders een stukje hiken of het eiland verkennen? 

Meer informatie op Theonandonlyresorts.com

 

Tags: