MENU

Bier en wijn op de vrijdagmiddag is zo 2018

De gouden combinatie voor jouw ultieme zomervakantie

februari 28, 2019 reageren (3) Views: 2488 Events Natalie Ribo

Amsterdam Wine festival, een wijnbeleving die je niet mag missen

De hele dag genieten van de lekkerste wereld wijnen met jouw beste vrienden. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Kom dan naar het Amsterdam Wine festival van 22 maart t/m 24 maart 2019.

Voor de echte wijnliefhebbers is er op het Amsterdam Wine festival een ruime keuze aan wijnen. Je kunt namelijk meer dan 300 verschillende wijnen per glas proeven. 

Maak een wereldreis

Op het Amsterdam Wine festival kun je wijnen uit verschillende landen van het Zuidelijk Halfrond proeven. Ontdek wijnen uit onder andere Argentinië, Chili, Zuid Afrika of zelfs Peru. Wie weet ontdek je jouw nieuwe blijvende favoriet uit een onbekend land. Proef hierbij de cultuur met heerlijke hapjes uit diverse landen. Je zult een echte wereldse smaaksensatie beleven.

Ontdek culturele activiteiten

Ontdek naast de culturele wijnlanden ‘De Room of Senses’, doe mee aan een wijnveiling of geniet van prachtige kunst in de wijn Art gallery en nog veel meer. Wil je als echte wijnliefhebber het liefst gewoon jouw smaakpupillen laten exploderen? Zorg dan dat je langs het Transformatorhuis naast de gashouder gaat. Hier vind je meer dan 80 verschillende sparkelende wijnen die klaar staan om geproefd te worden. Ben je naast een wijnliefhebber ook een echte food liefhebber? Zorg dan dat je langs het Klönneplein gaat voor een heerlijke maaltijd of tussendoortje. Hier vind je namelijk de lekkerste restaurants en foodtrucks met heerlijke culturele gerechten. Het Klönneplein vind je tussen de Gashouder en het Transformatorhuis.

Een echte wijn experience

Wil je graag meer leren over wijnen? Dan is nu je kans! Tijdens het Amsterdam Wine festival kun je namelijk hele gave masterclasses volgen van professionele wijnmakers uit diverse landen. Speciaal voor het Amsterdam Wine festival zijn deze wine masters naar Nederland overgevlogen. Ze zullen er dan ook zeker voor zorgen dat jij een échte wijnkenner wordt! Beleef na de masterclass een culturele ervaring door te gaan druivenstampen of doe mee aan de gezellige wijnquiz. Geniet hierbij van cultureel entertainment zoals tango dansen en ga met je vrienden los op de muziek van diverse bands en dj’s.

Win gratis kaartjes!

Wil jij super graag heen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij mogen namelijk 5×5 kaarten weggeven. Je hoeft hiervoor alleen maar jouw favoriete wijn maatjes te taggen op onze Facebook pagina onder het bericht van het Amsterdam Wine festival. Like je daarbij ook even de pagina? Extra winkans! Gelukkige winnaars krijgen van ons een berichtje als ze gewonnen hebben.

Heb je niet gewonnen en wil je toch graag een kaartje? Klik dan hier om jouw kaartjes te bestellen.

 

Tags: , , , , ,