MENU

BLVD Gaat Met Diageo Op Whisky-tour!

TomTom helpt levensgenieters!

juli 22, 2014 reageren (0) Views: 827 Travel redactie blvd

BLVD x Star Clippers

Star Clippers beschikt over drie luxueuze, middelgrote schepen. Of je graag wil varen op de Caribbean, een grote oceaanoversteek van Malaga naar Barbados wil maken of dat je wat dichter bij huis wil blijven en kiest voor de reis van Rome naar Lissabon. Het kan allemaal. De schepen zijn gebouwd naar het model van de negentiende eeuwse zeilklippers, maar uiteraard voorzien van comfort en de nieuwste technieken. Op ons schip, de Star Flyer, is er plaats voor 180 gasten. Alle hutten zijn voorzien van veel houtwerk en een unieke maritieme stijl. En daar houden wij van bij BLVD.

Tijdens onze reis hebben we onnoembaar veel mogelijkheden over hetgeen we willen doen. We zouden ervoor kunnen kiezen om lekker bij het zwembad (jazeker, er zijn twee zwembaden aan boord van het schip) te gaan zonnen met wijntje en een boekje of we gaan de sportieve mogelijkheden benutten door te duiken, snorkelen of waterskien. Alles uiteraard onder leiding van professionals. Oh ja, voor de mensen die geen hoogtevrees hebben: je mag helpen bij het hijsen van het zeil of in de mast klimmen! 

In de avonduren kunnen we genieten van overheerlijke, internationale buffetten en diners. Het attente personeel zal – volgens Star Clippers zelf – zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Verder heerst er aan boord een ongedwongen, relaxte sfeer. Romantiek, de luxe van een privé-jacht en de ondergaande zon… kan het nog beter?

Bij alle steden en eilanden die we aan doen is er gelegenheid om het vasteland te verkennen. Dit kan je op eigen houtje doen of onder begeleiding van kenners. Door middel van gave excursies zie je op die manier meer van het binnenland dan je anders zou zien. Zo kun je op Ibiza het 4×4 avontuur met een Jeep aangaan, kan je paella leren koken in Valencia, maar ook kayakken, een kleine havenstadje bezoeken, mountainbiken etc. etc. 

Ons reisverslag zullen we de week na onze reis online plaatsen!

Ook op reis? Bezoek de site van Starclippers!

Starclippers.com  

Tags: