MENU

Doe duurzaam: ga voor een refurbished smartphone

De speed pedelec is de perfecte vervanging voor je...

april 2, 2019 reageren (5) Views: 1595 Gadgets Iwonka Barton

Philips TV’s exclusieve samenwerkingen vallen in de prijzen

TP Vision; het kindje van Philips, is goed in de smaak gevallen met zijn opvallende producten. Het bedrijf heeft vijf Design Awards gewonnen tijdens de iF en Red Dot Design competentie.

TP Vision concentreert zich op de ontwikkeling, productie en marketing van tv-toestellen van het merk Philips (Europa, Rusland, Midden-Oosten, Zuid-Amerika, India en bepaalde landen in Zuidoost-Azië) en audioproducten (wereldwijd).

Awards

De iF en Red Dot Design Awards worden uitgereikt als erkenning van uitmuntend ontwerp. De inzendingen (meer dan 5000) vertegenwoordigen de beste ontwerpen in hun respectievelijke categorieën. De criteria voor de awards bestaan onder meer uit innovatie, kwaliteit, functionaliteit en ecologische inpasbaarheid.

Deze awards belonen de nieuwe strategie van TP Vision waarbij de nadruk ligt op het aangaan van interessante samenwerkingen met andere Europese, grote merken. Zo is er de samenwerking met de Britse audiolegenden, Bowers & Wilkins, met wie een overeenkomst voor een aantal jaar is afgesloten, en het wereldberoemde Deense designmerk Georg Jensen.

Gadgets

TP Vision ontwerpt TV’s en Audiosystemen met perspectief op Europees design met decoratieve details die ervoor zorgen dat de gadgets als prachtige objecten in huis worden gezien.

De producten die de awards hebben ontvangen staan bekend om hun verbluffende designs met tot in de puntjes afgewerkte details, echte beauties;

De OLED+934 TV: Een minimalistisch design met een minimaal silhouet dankzij de integratie van de premium sound bar in de standaard van de tv.

De OLED 854 TV: Een minimalistisch frame met een chromen omlijsting ondersteund door een elegante draaivoet uitgevoerd in donkerchroom. Dit model is ook uitgerust met de unieke Ambilight-technologie.

De 9104 TV: Een slanke tv met een zwart geborstelde aluminium omlijsting aan de drie zijden, gecomplementeerd met een glanzend gepolijste metalen onderkant.

TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV, ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

Tags: , , , , ,